04 / 05 / 2024

şoför iş ilanı

şoför iş ilanı

İş arayanların merakla beklediği haber İŞKUR'dan geldi. Söz konusu ilanda kamuya hemen ehliyeti olan kadın ve erkek sürücülerin alınacağı belirtildi...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Endeksa'dan gayrimenkul sektörü için yeni hamle! Gayrimenkul danışmanlarına ışık olacak!

Endeksa, arsa ve arazi konusunda uzmanlaşmak isteyen gayrimenkul danışmanları için yeni bir eğitim daha düzenlenecek. Bu girişim danışmanlar ve sektör için ışık olacak...

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Tebernüş Kireçci sordu: Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten takipçilerine '' Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?'' sorusunu sordu. Peki vatandaş ne dedi? İşte gelen cevaplar...

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığı 15 şoför alımı yapacak...

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 şoför istihdam edileceğini duyurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav yapılacak ve sınav sonucuna göre 15 şoför alacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Gayrimenkul sektörü için kurul oluşturulmalı: Kiracılar ile ev sahiplerini neler bekliyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2024'ün kiracılar için zorlu olacağına dikkat çeken Yazıcı, sektör için kurul olması gerektiğinin de altını çizdi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

Netflix'ten sosyal medyanın gündemine oturan iş ilanı: Başvurusu kabul edilenler 900 bin dolar maaş alacaklar

Sosyal medya bunu konuşuyor! Netflix'in, yılda 900 bin dolara kadar maaş alacak yapay zeka uzmanı için yayımladığı iş ilanı gündeme oturdu.

şoför iş ilanı Haberi

şoför iş ilanı

Kamu kurumları İŞKUR üzerinden personel alım duyurularını yayımlamaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak gelen son dakika haberine göre, en az ilkokul mezunu daimi sürücü ehliyeti olan personel alımı yapılacağı belirtildi.

Peki bayan ve erkek personellerin alınacağı ilan için nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Kamupersonelinet'in aktardığına göre söz konusu pozisyonlar için alımlar Eskişehir ESTRAM üzerinden gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanda otobüs kadrosu şoförü için 80 daimi şoför alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği bildirildi.

Kadın ve erkek adayların başvuru yapacağı şoför alım kadrosunda vardiyalı çalışılabileceği de ilanda yer alan detaylar arasında yer alıyor. Eskişehir sınırları içerisinde çalıştırılacak olan adaylar için başvuru şartları, başvuru tarihi ve şekli de ayrıca belirtildi.

Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyenler...