04 / 05 / 2024

Soğuk havalarda türk hamamı

Soğuk havalarda türk hamamı

Edremit'te etkili olan soğuk havalarda sıcak bir mola vermek isteyen vatandaşlar termal tesislere ve Türk hamamlarına ilgi gösteriyor. Hava sıcaklığının eksi ile birçok kişi Türk hamamlarına gitmeyi tercih ediyor.

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Son zamanlarda yükselen soğan fiyatları ile alakalı Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Neredeyse soğansız yemeğin olmadığı Türk mutfağında yükselen  soğan fiyatlarının nedenini merak ediliyordu.

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

Vatandaş havaların soğumasıyla devletin ''kış destekleri'' ile alakalı detaylara erişmek istiyor. Bu haber kış desteği araştırması yapan vatandaşlar için. Ailelerin soğukta kalmaması için bakanlıktan yapılan ödemeler için doğalgaz  faturalarına ilave 500 TL ödeme yapılıyor.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

A101 soğuk havalarda içinizi ısıtacak! Xiaomi ısıtıcılarda kış indirimi... 4 Ocak fiyat listesi

A101'den kışa uygun web kullanıcılarına özel indrim. 'Aldın aldın' kampanyası dahilinde Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar uygun fiyata Peki Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar ne kadar?

Milyonlarca sürücüye soğuk duş! Son dakika rakamlarını gören inanamadı! Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye soğuk duş... Akaryakıt fiyatlarındaki bu son dakika rakamlarını gören inanamadı... Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Türk Kızılayı'ndan Diyarbakır'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Bölde Kan Merkezi Müdürlüğü Binasının İnşaat, Elektrik, Makina ve Soğuk Odalar Tadilat, Bakım, Onarım Hizmeti Alımı ihale ediyor.

Soğuk havalarda türk hamamı Haberi

Soğuk havalarda türk hamamı

Edremit ilçesinin Güre'deki termaltesislerin hamam bölümleri gecenin geç saatlerine kadar randevulu çalışmaya devam ediyor. Florür ağırlıklı termal suları ile Güre beldesindeki tesisler hem konakiamalı. hem de günü birlik ziyaretçilerini ağırlıyor. 5 yıldızlı termal otelin yöneticisi Ceyhun Özhan, tesislere ilginin büyük olduğunu ifade ederek. "Florür ve demir ağırlıklı suyumuz iskelet, romatizma rahatsızlıklarına iyi gelmekte. 

Bunun yanında tesislerimizde çeşitli türlerde masaj hizmeti de veriliyor. Türk hamamımız soğuk kış günlerinde büyük rağbet görüyor" dedi. 


Balıkesir Ekspress...