06 / 05 / 2024

ŞOK cep telefon fiyatı

ŞOK cep telefon fiyatı

ŞOK'ta birbirinden farklı model cep telefonları uygun  fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki ŞOK'ta satışa sunulan bu ürünler kaç TL? İşte 30 Mart 2022 ŞOK cep telefonu fiyat listesi...

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

PTT, ÖTV'siz mobil telefon seçenekleriyle öğrencilere müjde verdi! İşte o modeller!

Kabine toplantısının sonucunda açıklanan vergisiz cep telefonu satışına ilişkin detaylar paylaşılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik vergisiz telefon satışında hangi sınırlamaların olduğunu belirtti. PTT tarafından konuya ilişkin duyuru yapıldı. 

Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu mu? ? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Eylül'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası  vergisiz cep telefonu satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? 2023 vergisiz telefon satışında son dakika gelişmesi!

Realme C25-Y Cep Telefonu BİM'de indirimde! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte Realme C25-Y Cep Telefonu fiyatı

BİM'den telefon almak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, Realme C25-Y Cep Telefonu'nu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, BİMde Realme C25-Y Cep Telefonu ne kadar? Realme C25-Y Cep Telefonu kaç TL? İşte 8 Eylül 2023 Realme C25-Y Cep Telefonu fiyat listesi ve özellikleri...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Honor’dan çok ucuz telefon! İşte fiyatı ve özellikleri

Honor Play 40S Çin'de tanıtıldı. Snapdragon 480+'dan gücünü alan akıllı telefon, uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

BİM’e peş peşe indirim geldi! Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan BİM, yine müşterilerin yüzünü güldürecek indirimler yaptı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Milyonlarca gence vergisiz telefon fırsatı! Öğrencilere ÖTV'siz, KDV'siz telefon ne zaman satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar satım alırken vergi muafiyeti sağlayacağını duyurdu. Peki, vergisiz telefon başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

ŞOK cep telefon fiyatı Haberi

ŞOK cep telefon fiyatı

Teknolojik ve dijital ürünlerinin satışına  marketlerinde ve internet sitesinden devam eden ŞOK birbirinden farklı markaların ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan ŞOK'ta farklı marka seçenekli cep telefonları kaçırılmayacak fırsatlarla satışta.

General Mobile Gm 21 32 Gb, Samsung Galaxy M12 64 Gb Mavi, Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Cloud Navy gibi ürünler internet sitesinden alıcısını bekliyor. Peki bu ürünler kaç TL? İşte ŞOK 30 Mart 2022 laptop ürünlerin fiyat listesi!

ŞOK cep telefonları 30 Mart 2022 fiyat listesi!

General Mobile Gm 21 32 Gb Siyah: 2.249,00 TL
Htc Desire 20 Pro Çift Hatlı Akıllı Telefon: 2.999,00 TL
Samsung Galaxy M12 64 Gb Mavi: 3.099,00 TL
Oneplus Nord 10 6GB 128 GB...