04 / 10 / 2024

somada olan patlamanın sebebi

somada olan patlamanın sebebi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'da 282 işçinin hayatını kaybettiği faciayla ilgili, "İhmali olan varsa ister kamudan ister özel sektörden gözünün yaşına bakmayız" dedi...

100 bin TL'nin geri getirisi uçuşa geçti. 100 bin TL'si olan durmasın

100 bin TL'si olan vatandaşlarla ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor... Parasını bankaya 100 bin TL olarak yatıran vatandaşlar ciddi bir rakamı karşılığında geri alacak.

Gayrimenkule olan ilginin önümüzdeki yıl artması bekleniyor!

Ekonomim yazarı Zeynep Aktaş bugünkü yazısında BIST GMYO Endeksi’ndeki hisselerin güçlü performanslarıyla yatırımcıların ilgisini çektiğini belirterek, gayrimenkule olan ilginin önümüzdeki yıl artmasını beklediğini kaydetti.

Yüzde 25 kira sınırlaması kağıt üzerinde kaldı, gerçekte olan yüzde 125!

1 Temmuz itibariyle sonlanan yüzde 25 kira sınırlama düzenlemesinin kağıt üzerinde kaldığı gerçekte olan artışın yüzde 125 olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

87 kattan oluşan binalar 1942'ye damga vurdu! 4 şehir nüfusu kadar olan binaların maliyeti 13 milyon dolar!

Dünyanın en yüksek binaları Amerika'da. Bunların en büyüğü ise 87 katlı büyüklüğündeki Volovrt olup 241 metre yükseklikte olup, 87 kattan oluşuyor. 4 şehir nüfusu kadar olan binalar 13 milyon dolara mal olmuş.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! Rekorun ayak sesleri çok yakından geldi!

Halkın büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri olan altın fiyatları, özellikle çeyrek altın gibi popüler altın türleri için yoğun bir merak uyandırıyor. Son zamanlarda bir kişinin çeyrek altın hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan vatandaşlar ellerindeki altını nasıl değerlendireceklerini araştırmaya başladı. Altın tavsiyeleriyle bilinen İslam Memiş'ten elinde altını olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.

somada olan patlamanın sebebi Haberi

somada olan patlamanın sebebi


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'da 282 işçinin hayatını kaybettiği faciayla ilgili, "İhmali olan varsa ister kamudan ister özel sektörden gözünün yaşına bakmayız" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki maden faciasıyla ilgili olarak, "Eğer ihmali olan birisi varsa ister kamudan ister özel sektörden gözünün yaşına bakmayız" dedi.


Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü belirterek şöyle konuştu:


"Adli soruşturma savcılıkça yürütülüyor. İdari olarak da gerek Çalışma Bakanlığımızın gerekse Enerji Bakanlığımızın bünyesindeki Maden İşleri Genel Müdürlüğümüzle beraber sürdürülüyor. Bunu çok sık tekrar ediyorum ama eğer ihmali olan birisi varsa ister kamudan ister özel sektörden gözünün yaşına bakmayız. Bunu açıkça söylüyorum. Burada hepimizin canı var. Şu anda Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a kadar bütün yurttaşlarımızın kalbi burada atıyor. O...