29 / 04 / 2024

somali de yeni trafik lambaları

somali de yeni trafik lambaları

Somali caddeleri 20 yıl sonra trafik ışığına kavuştu. Başkent Mogadişu'daki toplam 54 kavşağa trafik ışığı yapılmasını içeren proje kapsamında, pilot bölge olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giden Hawo Tako Caddesi seçildi...

ABD'de yeni konut satışları Ocak ayında beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de yeni konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında aylık bazda yüzde 1,5 artış göstererek, 661 bine çıkmasına rağmen piyasa beklentilerini karşılayamadı.

ABD'de yeni konut satışları ekimde azaldı

ABD'de yeni konut satışları, ekimde aylık oranda yüzde 5,6 düşüşle 679 bine azalarak piyasa beklentilerinin altında gerçekleştiği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

ABD'de yeni konut satışları Haziran'da yüzde 2,5 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan istatistiklere göre, ABD'de yeni konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 2,5 azaldı ve 697 bine geriledi.

Benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar ne kadar? İl il açıklandı! BP, Opet, PO 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Benzin ve motorinin litresinde 6 TL, LPG’de ise 2.80 TL seviyesinde yükseliş oldu. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni fiyatlar ne kadar? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 17 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

somali de yeni trafik lambaları Haberi

somali de yeni trafik lambaları


Başkent Mogadişu'daki toplam 54 kavşağa trafik ışığı yapılmasını içeren proje kapsamında, pilot bölge olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giden Hawo Tako Caddesi seçildi.


Caddeye yerleştirilen trafik ışığı, araç ve yayaların hizmetine sunuldu.


Trafik polislerinden sorumlu Komutan Ali Harsi Berri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ışıklar sayesinde, yaya ve araç trafiğinin düzene gireceğini söyledi.


Somali'de trafik kazalarının sıklıkla yaşandığını aktaran Berri, projenin kazaların azalmasına büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. 


Berri, trafik ışıklarına alışkın olmayan Somalili sürücü ve yayaların, bir müddet trafik polisleri tarafından denetleneceğini, kuralları ihlal edenlerin ise para cezasına çarptırılacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Muhammed Siyad Berri'nin 1991 yılında devrilmesinin ardından başlayan ve uzun yıllar devam eden iç savaş sebebiyle büyük ölçüde tahrip olan Somali'de, Türk firmalarının öncülük ettiği girişimler sayesinde savaşta zarar gören yollarda da onarım çalışmaları...