02 / 10 / 2024

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Atalay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Emeklilik tartışmalarında son nokta: 2024'te emekli olacaklar maaşlarında yüzde 30-33 arası daha avantajlı olacak! 

Emekli olmak isteyenler, '2024 mü daha avantajlı, 2025 mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 2025'te emekli olacakların maaşlarının düşük olacağı iddiaları kafaları karıştırdı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, avantajlı yılı açıkladı. İşte o açıklama... 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için 'nokta' yerler! Uzman isim fiyatlarıyla birlikte açıkladı!

Konut alamayan yatırımcılar son zamanlarda arsa ve arazi yatırımına yönelmeye başladı. Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, toprak yatırımcıları için' nokta' yerleri açıkladı.

Kiralıkta son nokta: 1,5 yıldır satamadığı evini peşin karşılığı 1 yıllığına kiraya verdi! Tahliye taahhütü aldı

Kiralara 2 yıl uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması konut ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirerek, konut krizini büyüttü. Ev sahipleri kiracılarda aradıkları şartları artırdı. Analist Kadir Koçak, 1,5 yıldır satamadığı evini 1 yıllık peşin karşılığında kiraya verdiğini duyurdu.

Otomotivde kriz yaratan '7 Temmuz' tarihi çıkmazında son nokta! Sadece bu araçların satışı ve üretimi 2 ay ertelendi!

Araba fiyatlarını yükseltmesi beklenen ve AB'deki güvenlik şartlarını zorunlu hale getiren yönetmeliğin yürürlüğe girme tarihi 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelendi. Gazeteci Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Asgari ücrete zam tartışmasında son nokta!

Milyonlarca ücretli Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmasını bekliyor. Asgari ücrete yapılacak zammın enflasyonu artıracağını savunanlara karşı Ekonomist Prof. Dr. Selva Demiralp, bu kadar yüksek enflasyon ortamında asgari ücrete düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Neden çelik evler tercih edilmelidir?

Çelik, bilindiği gibi pek çok alanda tercih edilmektedir. Tercih edilen sektörlerden birisi de inşaat sektörü. Çelik evlere olan talepler son zamanlarda giderek yükseliyor. Vatandaşlar tarafından araştırılan ve merak edilen çelik ev fiyatları ne kadar?

Konut krizinde son nokta: Salonuna kurduğu çadırları kiralamaya başladı! İstediği rakam dudak uçuklattı

​​​​​​​Konut ve barında krizi tüm dünyada giderek artıyor. Salonunda kurduğu çadırları kiralamaya başlayan ev sahibi sosyal medyada gündem oldu. Çadırlar için istediği kira ise adeta dudak uçuklattı.

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Haberi

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat

Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Atalay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Son Nokta Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü çelikten inşaat, çelik yapı taahhüt işleri; çelik konstrüksiyon çatı ve çelik yapıların imalat ve montajını yapmak,satmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...