03 / 05 / 2024

Standard Poors sec tazminat

Standard Poors sec tazminat

Standard and Poor's, mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlar sebebiyle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 'na (SEC) 77 milyon dolar ödeyecek

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bozkurt tarafından kuruldu.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

SEC Başkanı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

ABD’nin menkul kıymetlerden sorumlu düzenleyici kuruluşu SEC Başkanı Gary Gensler, dijital para sektörüne ilişkin, daha fazla denetlenmesi çağrısını yineledi.

Standard Poors sec tazminat Haberi

Standard Poors sec tazminat


Uluslarası Kredi Dercelendirme Kuruluşu Standard & Poor's (S&P),  mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlar sebebiyle  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) 77 milyon dolar ödeyecek.


S&P, New York için 58 milyon dolar, Massachusetts için ise 19 milyon dolar olmak üzere SEC'e toplam 77 milyon dolar ödeyecek.


SEC, S&P'yi mortgage krizi sırasında emlak şirketlerine verdiği yanıltıcı yüksek notlardan dolayı suçlu...