10 / 08 / 2024

Standart Beton yeni tesisi

Standart Beton yeni tesisi

2014 yılında en önemli hedeflerinin Gebze ve Tuzla'da kurulu tesislerini bir araya getirecek entegre bir tesis kurmak olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökdemir, bu yönde araştırmalarının devam ettiğini aktardı...

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

İngiltere'de okullar beton sorunu nedeniyle kapatılıyor: Gaz beton riski nedir?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, İngiltere'de 100'den fazla okul, gerekli güvenlik önlemleri alınana kadar özel bir beton türüyle inşa edilmiş binalarını kullanamayacakları konusunda bilgilendirildi.

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Konutta atılan adımlar hazır beton sektöründe heyecan yarattı!

İlk Evim İlk İşyerim, Yeni Evim Konut Finansman Programı gibi uygulamalar hazır beton sektöründe de heyecan yarattı. İşte detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaat sektörüne yeni düzenleme geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni yapılacak inşaatlardaki beton kalitesinin daha aktif kontrolünün yapılması için yeni bir uygulama hayata geçiriyor. Beton numuneleri artık şantiye sahasında özel oluşturulacak saklama alanındaki muhafaza kutularında tutulacak.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Akkuyu NGS'de 3 yeni beton tesisi kurulacak!

Akkuyu NGS'de mobilizasyon ve iş kalemleri için gerekli olacak beton malzemesinin karşılanması için 3 yeni beton tesisinin kurulması planlanıyor.

Standart Beton yeni tesisi Haberi

Standart Beton yeni tesisi

2014 yılında en önemli hedeflerinin Gebze ve Tuzla'da kurulu tesislerini bir araya getirecek entegre bir tesis kurmak olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökdemir, bu yönde araştırmalarının devam ettiğini aktardı. Gökdemir, firmalarının nihai hedefinin ise alanında hem ülkenin hem de bölgenin en büyüğü olmak olduğunu dile getirdi ARAŞTIRMA SERVİSİ Gebze ve Tuzla'da bulunan üretim tesisleriyle betondan imal edilmiş altyapı ve üstyapı elemanları üreten Standart Beton, bu yıl entegre bir tesis haline gelmek için çalışmalara başladı. 


Bunun için iki tesisi birleştireceklerini belirten Standart Beton Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökdemir, konuyla ilgüi araştırma ve çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Bu birleşimin firmalarına yülık 2 milyon TL gibi ekstra bir kârlılık sağlayacağını öngören Gökdemir, "Nihai hedef, şu an ülke genelinde ilk 10 içinde olan...