02 / 05 / 2024

Steve Jobs miraz

Steve Jobs miraz

2011 yılında ölen Apple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Steve Jobs, eşine 16.7 milyar dolarlık miras bıraktı. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Apple'ın kurucusu, iPhone'un mucidi, NeXT Bilgisayar'ın kurucusu ünlü girişimci Steve Jobs, hayatından altın değerinde dersler veren üç hikayeyi paylaşıyor.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

ABD'li Mimar Steve Areen 9 bin dolara hobbit evi yaptı!

ABD'li gezgin mimar Steve Areen, ziyaret ettiği Tayland'da 6 haftada  9 bin dolar para harcayarak sıfırdan bir ev inşa etti.  Yapı için aircrete isimli bir malzeme kullanan Areen'in evi hobbit evlerine benzetildi...

Ballmer, Clippers için 'The Forum'u satın almak istiyor! 

LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer, Inglewood'da bulunan The Forum'u, MSG şirketinden almak istiyor. Ballmer ve Clippers, söz konusu bölgede bir stadyum inşa etmeyi planlıyor... 

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Turhan tarafından kuruldu.

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

Steve Jobs miraz Haberi

Steve Jobs miraz

İş dergisi Forbes’a göre, Steve Jobs’tan kalan servet eşi Laurene Powell’ı dünyanın en zengin 6. kadını konumuna getirdi. 52 yaşındaki Powell’a kalan mirastaki en büyük pay, eğlence sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan The Walt Disnet Company’nin yüzde 7.8’e denk gelen 12.7 milyar dolar değerindeki hissesine ait. Powell’ın, eşinin hayatında önemli bir yere sahip olan teknoloji devi Apple‘daki hissesi ise 560 milyon dolar değerinde. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi. Mirasta en ilgi çekici noktalardan bir tanesi ise, 138 milyon dolar değerindeki 80 metrelik yat. Powell’a kalan mirasta iki adet özel jet bulunuyor. Jobs ile Powell 1991 yılında evlenmişti.


Vatan 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Steve Job'sun eşi Laurene Powell'a kalan devasa...