27 / 04 / 2024

su fatura borcu internetten ödenir mi

su fatura borcu internetten ödenir mi

Su faturası, mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerde kullanılan su tüketimine göre kesiliyor. Her ay belli dönemlerde kesilen fatura, web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası internetten ödenir mi?

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

30 Nisan’a kadar internet, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödeyen vatandaşlar para puan kazanabilecek. Fatura sahipleri 120 TL tutarında geri ödeme alacak. İşte tüm detaylar…

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Son dakika: Binlerce vatandaş fatura borcundan kurtuluyor !

Elektrik ve su faturası borcu olan binlerce vatandaşın borçları tamamen silindi. Peki kimler bu fırsattan yararlanacak ? İşte haberin detayları..

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?

Elektrik, doğalgaz, su faturaları her ay kullanım miktarına göre hanelere belli bir miktar faturalar gelmektedir. Peki “Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?” İşte detaylar!

Fatura vermemek suç mu?

Fatura, satılan mal ve yapılan iş karşılığında müşterinin borçlandığı tutarı gösteren, emtiayı satan veya işi yapan kişi tarafından müşteriye verilen ticari belgedir. Peki Fatura vermemek suç mu? İşte detaylar!

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Faturalarda yazan tutar her ay düzenli olarak ödenmektedir. Ancak bazen gözden kaçabilir veyahut unutulabilir. Böyle durumlarda “Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” işte detaylar!

Milyonların borcu siliniyor! Eğer elektrik, su, telefon borcunuz varsa…

Milyonlarca borcu olan vatandaşa güzel haber geldi. Yaklaşık 6 milyon dar gelirli vatandaşın 30 milyar liralık icra ve haciz borçlarının silinmesi gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Vatandaşın borcu siliniyor! Milyonlarca kişiye müjde! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…

Milyonlarca borçlu vatandaşa güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini gerçekleştiremeyen kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu nedeni ile hacizlik olan kişilere devlet yardımda bulunacak. İşte detaylar…

Borcu olana müjdeli haber! Elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturasını devlet ödeyecek

Milyonlarca borçlu kişiye güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini yapamayan kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu sebebi ile hacizlik olan kişilere devlet yardım edecek. İşte detaylar…

su fatura borcu internetten ödenir mi Haberi

su fatura borcu internetten ödenir mi

Su faturası internetten ödenir mi?

Su faturası, mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerde kullanılan su tüketimine göre kesiliyor. Her ay belli dönemlerde kesilen su faturası web sayfasında belirtilen ödeme noktalarında ödenebiliyor. Peki, su faturası internetten ödenir mi?


Su faturası, internetten ödenebiliyor. Ödemenin internetten yapılabilinmesi için kredi kartına sahip olunması gerekiyor.


İSKİ'nin sistemine giriş yapılarak, kimlik ve kredi kartı bilgilerinin girilmesi ile su faturası internet üzerinden ödenebiliyor.


Su faturası ödeme noktaları şu şekilde sıralanıyor:

AVRUPA YAKASI

ARNAVUTKÖY

AVCILAR

B.ÇEKMECE

BAĞCILAR

BAHÇELİEVLER

BAKIRKÖY

BAŞAKŞEHİR

BAYRAMPAŞA

BEŞİKTAŞ

BEYLİKDÜZÜ

BEYOĞLU

ÇATALCA

ESENLER

ESENYURT

EYÜP

FATİH

G.O.PAŞA

GÜNGÖREN

K.ÇEKMECE

KAĞITHANE

SARIYER

SİLİVRİ

SULTANGAZİ

ŞİŞLİ

ZEYTİNBURNU


ANADOLU YAKASI

ATAŞEHİR

BEYKOZ

ÇEKMEKÖY

KADIKÖY

KARTAL

MALTEPE

PENDİK

SANCAKTEPE

SULTANBEYLİ

ŞİLE

TUZLA

ÜMRANİYE

ÜSKÜDAR


Su aboneliği iptali nasıl yapılır?



Işıl Seren...