09 / 05 / 2024

Şubat ayında ne kadar inşaat haberi yapıldı

Şubat ayında ne kadar inşaat haberi yapıldı

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

İMSAD açıkladı! İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi mart ayında 71,27 puana kadar çıktı! 

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Mart 2024 sonuçlarını duyurdu. Bileşik Endeks, şubat ayında bir önceki aya oranla 0,06 puan artış gösterdi ve yaşanan bu artış ile 71,27 puan seviyesine kadar çıktı. 

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

İTO açıkladı! İstanbul'da şubat ayı zam şampiyonu belli oldu...

İstanbul'da, şubat ayında fiyatı bir önceki aya oranla en çok yükselen ürün karnabahar, en çok düşen ürün ise şehirler arası otobüs bileti olduğu kaydedildi. 

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Aile Bakanlığı ödemelerinde ağustos ayında zam var mı?

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar ağustos ayında ne olacağını merak ediyor. İşte yanıtı.

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emekliler ve memurlar bu haber sizi sevinçten havalara uçuracak! Temmuz ayında ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Temmuz zammının detayları belli olmaya başladı. Daha az aylık alan emekliye çok zam, memurlara seyyanen yükseliş ve asgari ücrete büyük zam geliyor. İşte temmuz ayında yapılacak olan zam seviyesi.

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

Memur maaş zammı, SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu. Öğretmen, hemşire, polis ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Hemen tıklayın.

Şubat ayında ne kadar inşaat haberi yapıldı Haberi

Şubat ayında ne kadar inşaat haberi yapıldı

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu araştırmaya göre, Şubat ayında yazılı basında turizm sektörü 19 bine yakın haberle gündemin ilk sırasında yer alırken, bu haberler içinde hükümet tarafından açıklanan "Turizm Eylem Planı" öne çıktı. Turist sayısında azalma ve özellikle Rusya krizi nedeniyle otellerde yaşanan doluluk oranlarındaki düşüş haberleri başta olmak üzere otelcilik sektörü hakkında da 5 binden fazla haber yapıldığı tespit edildi. Aynı araştırmaya göre, geçen ay ihracat, yaşanan yüzde 22'lik düşüş haberleri de dahil olmak üzere 12 binden fazla haberle gündeme gelirken, finans sektörü ile ilgili büyüme ve net kar artışı gibi gelişmeler yazılı basında 11 binden fazla habere konu oldu. 


OTOMOTİV SEKTÖRÜ 

İnşaat...