10 / 05 / 2024

Süha Alıcı kimdir

Süha Alıcı kimdir

Towers Watson 'ın dünyadaki birleşme ve satın almalara yönelik gerçekleştirdiği araştırmaya göre Avrupa'daki anlaşmaların sayısı üst üste iki çeyrektir artarken, Türkiye yatırım çekmeye devam ediyor

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Konut satışlarında denge yine değişti: Ev var alıcı yok!

Türkiye'de konut sektöründe dengeler sürekli değişiyor. Düne kadar yatırım aracı olan konut cazibesini yitirdi. 2.el piyasada ilan sayısı artarken, evlere alıcı bulmak zorlaşıyor.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Hepsiburada'da Süper Fiyat fırsatı! İşte Samsung 50Q67A 50 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart 2 Haziran fiyat list

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Hepsiburada Süper Fiyat teklifleri kapsamında 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV'leri indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Migros markalı ürünlerde avantajlı indirimler alıcısını bekliyor! İşte Migros 2022 fiyat listesi...

Migros kendi markası olan ürünleri vatandaşlara indirimli fiyatlarla satmaya devam ediyor. Migros sanal markette avantajlı indirimler alıcısını bekliyor. İşte Migros 18 Mart 2022 sanal markette indirimli ürünlerin fiyat listesi.

Evergrande batarsa 1,5 milyon konut alıcısı olumsuz etkilenir!

Çinli gayrimenkul devi Evergrande'nin batma riski var mı? Uzmanlar konuya ilişkin ne diyor? Evergrande’nin batması halinde konutlarının bitirilmesini bekleyen 1,5 milyon alıcının olumsuz etkilenebileceği belirtiliyor.

Süha Alıcı kimdir Haberi

Süha Alıcı kimdir


Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketi Towers Watson'ın "Üç Aylık Anlaşma Performans İzleme" (QDPM) raporuna göre, Avrupa'da 100 milyon dolar ve üzerinde tamamlanan birleşme ve satın alma anlaşmalarının sayısı, geçtiğimiz yılın son döneminde görülen ani düşüşün ardından toparlanma sürecine girdi. Towers Watson'ın Cass Business School ile ortaklaşa gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Avrupa'da 2014'ün ikinci çeyreğinde yapılan anlaşmaların sayısı, bugüne dek tamamlanan 100 milyon doların üzerindeki 34 anlaşma ile bölgede son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı.


Towers Watson EMEA Birleşme ve Satın Alma İşlemleri Lideri Steve Allan, "Avrupa'daki birleşme ve satın almaların sayısı, 2013 boyunca devam eden ve yıl sonunda dip noktaya ulaşan kesintisiz gerileme sürecinin ardından normal seviyelere dönmüş görünüyor. Hedefe giden yolda daha fazla şirketin inorganik büyüme stratejilerine hazırlanmasıyla birlikte,...