04 / 05 / 2024

şükrü ersoy açıklamaları

şükrü ersoy açıklamaları

YTÜ Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ersoy: Marmara ya da Ege'de 7'ye yaklaşan depremlerde tsunami olabilir. Şu anda artçılar da giderek küçüldüğü için tsunami oluşturma şansı yok" dedi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

Deprem uzmanından korkutan açıklama: 6 Şubat depremleri tüm fayları huzursuz etti! Malatya, İstanbul...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, perşembe akşamı Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, riskli yerlere değinerek, Malatya ve İstanbul ile ilgili tahminlerini de paylaştı. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Malatya açıklaması: 4.5 şiddetinde sallandı, devam edecek! 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.36 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Büyük Marmara depremi 7.5 şiddetinde bekleniyor: En büyük hasar kıyılarda olacak! 30 milyon kişiyi etkileyecek!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve olabilecekleri, en kötü senaryoyu paylaştı. İşte o açıklamalar....

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şükrü Ersoy, açıklamasında iki şehri işaret etti...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

şükrü ersoy açıklamaları Haberi

şükrü ersoy açıklamaları

YTÜ Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ersoy: Marmara ya da Ege'de 7'ye yaklaşan depremlerde tsunami olabilir. Şu anda artçılar da giderek küçüldüğü için tsunami oluşturma şansı yok" dedi.


Yıldız Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Ege Denizi'ndeki depremle ilgili, "Marmara ya da Ege'de 7'ye yaklaşan depremlerde tsunami olabilir. Şu anda artçılar da giderek küçüldüğü için tsunami oluşturma şansı yok" dedi. 


Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişte Marmara, Ege ve Akdeniz'de çok sayıda tsunami olduğunu belirterek, bu tehlikenin sürdüğünü söyledi. 


"Ege Denizi'ndeki 6,5 büyüklüğündeki deprem, tsunami oluşturmanın sınırında"...