05 / 05 / 2024

Şule Canpolat

Şule Canpolat

Avrasya Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şule Canpolat tarafından 30 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Esenler, Oruçreis Mahallesi' nde kuruldu.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Mal sahipleri dikkat! Tapuda yeni bir dönem başlıyor

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulacak olan ‘Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi’ ile aynı sokakta ve mahallede fahiş fiyatla satılacak konutların tespitini kolaylaştıracağını kaydetti.

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcısına 4 kat daha fazla kazandıracağını açıkladı.

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Fidan ve İrfan Aktarli ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Check Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Check Yapı Denetim Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şirin Canpolat tarafından kuruldu.

Sismik izolatörler deprem enerjisini sönümleyerek binaların hasar görmesini engelliyor!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Mimarlık Fakültesi Yapı Bilgisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Şule Yılmaz Erten, deprem sonrası mevcut deprem bölgelerinde hastanelerin sismik izolasyon cihazları kullanılarak yapıldığını söyledi.  

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Durmuş tarafından kuruldu.

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Şule Canpolat Haberi

Şule Canpolat

Avrasya Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şule Canpolat tarafından 30 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.


Avrasya Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü mühendislik hizmetleri yapmak ve yaptırmak, Çevre danışmanlığı yapmak ve yaptırmak, danışmanlık konusu ile ilgili her türlü kamu ve özel kuruluşlara ihalelere katılmak, konusu ile ilgili her türlü proje hazırlamak ve hazırlatmak b.KOBİler büyük ölçekli işletmeler, sivil toplam kuruluşları, kamu kuruluşları, yerel yönetimler ve özel sektörler için, Avrupa Birliği, Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası gibi uluslar arası finans kuruluşları ile TUBİTAK, KOSGEB, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Başbakanlık gibi kuruluşlar tarafından sağlanan ulusal proje fonları kapsamında projeler geliştirmek, uygulamak ve bu konularla ilgili proje merkezleri oluşturarak...