04 / 05 / 2024

Süleyman Altınok şarköy

Süleyman Altınok şarköy

Tekirdağ Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok kimdir? Süleyman Altınok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Altınok, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Altınok...

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın kolları sıvadı! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Altın kolları sıvdı ve yükseliş devam ediyor. Küresel piyasalardaki dengeler altının ons fiyatına yaradı. Peki altın fiyatlarınaki yükseliş devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Uzman isimler peş peşe Türkiye'nin depremselliğine ilişkin açıklamalarda bulunurken; beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Sürpriz indirim! Altın baget yüzüklerde yüzde 40'a varan kampanya! Lizay pırlanta 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Lizay pırlanta 'da baget yüzüklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. Tüm altın baget yüzüklerde sürpriz indirim fırsatını kaçırmayın. İşte 21 Ekim 2022 Lizay pırlanta fiyat listesi.

Süleyman Altınok şarköy Haberi

Süleyman Altınok şarköy

Süleyman Altınok kimdir?

Süleyman Altınok, 22.01.1948 Tarihinde, Şarköy de doğdu Şarköy Lisesinden sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesini kazanarak Eğitimini İstanbul da tamamladı. 


Mezuniyetinden sonra memleketi olan Şarköy’e dönerek, 1978 – 1999 yılları arası serbest mühendislik ve müteahhitlik yaptı. 


Evli ve iki kız çocuğu olan belediye başkan, 1989 – 1999 yılları arasında 10 yıl belediye meclis üyeliği görevinde bulundu. 


18 Nisan 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde D.S.P den Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde Şarköy Halkının büyük desteği ile C.H.P’den tekrar belediye başkanlığına seçildi.


Mart 2014 Seçimlerinde 3.kez belediye başkanlığına seçilerek Şarköy'ün Başkanı olmuştur. 


İletişim bilgileri:


Adres :

İstiklal Mahallesi.İsmail Hakkı Özgen Caddesi.Şarköy/TEKİRDAĞ

Telefon : 0282 518 10 21

Fax : 0282 518 10 52

E-posta : [email protected]

Web