29 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imar çalışmaları hakkındaki toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Tekirdağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri Değirmenaltı Mahallesinde, kaçak olarak faaliyette bulunan büfeyi yıktı. Yıkımın ardından temizlik ekipleri, büfenin yıkıldığı yerde temizlik çalışması yaptı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da kanalizasyon ve arıtma sistemi ihaleye çıktı!

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Ekrem Eşkinat kimdir?

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kimdir? Ekrem Eşkinat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Eşkinat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ekrem Eşkinat...

Asyaport, çevreye duyarlı olarak faaliyete geçecek!

Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın da 3. Büyük konteyner limanı Asyaport MSC grubuna bağlı MSC London gemisini misafir etti. Geminin Tekirdağ’a gelmesiyle ilgili Asyaport Limanı'nda program düzenlendi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Haberi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imar çalışmaları hakkındaki toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.


Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda yapılan toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Berkay Çakır, Mehmet Hilmi İşsever, Telat Akköse ve Gülferah Güral ile basın mensupları katıldı.


BAŞKAN EŞKİNAT; "BİR ŞEHRİN İMAR PLANI YAPILDIKTAN SONRA O ŞEHRİN İMAR PLANINA UYULUYOR OLMASI LAZIM"

Yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Eşkinat; "Bir şehrin imar planı yapıldıktan sonra o şehrin imar planına uyuluyor olması lazım. İmar ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çıkan kanunlara uygun çalışmak lazım. Şimdi bir de Türk usulü diye bizim kendimizin ürettiği bir usul var. Hani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, kaçak çatı katı yapayım da yandaki komşu da isterse kaçak gökdelen...