24 / 07 / 2024

sultan kösenin karısı

sultan kösenin karısı

Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen bugün evleniyor. Dünyanın her yerinden kendisini görmek isteyenler olduğunu belirten Kösen " Evim olursa bana kolay ulaşırlar " diyor

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılar peş peşe yapıldı. Oto tamircileri sürücüleri yaşayacağı tehlikeye karşı uyardı. Uyarıları dinlemeyenler 60 bin liralık masrafla karşı kaşıya kalabilir...

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Dolar karşısında eridi bitti kül oldu ve yandı! Orada paranız varsa sakın bırakmayın, kafanızı taşlara vurursunuz

Türkiye'de dolar değer kazanmasının ardından bazı vatandaşlar başka para birimlerine yatırım yapmaya başladı. Fakat bir para biriminden gelen haber adeta herkesi buz kestirdi. İşte dolar karşısında tarihi değer kaybı yaşayan para birimi hakkındaki detaylar...

Piyasalar sallanıyor dolar karşısında 14 yılın dibini gördü

Onshore yuan Çin'de yeni korona karantinaların yaşanmasının endişelere neden olması ve de yetkililerinden gelen faizlerin artacağına dair açıklamaların ardından doları güçlendirmesi ile dolar karşısında 14 yılın en düşük seviyesini gördü.

sultan kösenin karısı Haberi

sultan kösenin karısı


Dünyanıngözü Mardin'de. Çünkü 2 metre 51 santimetre boyuyla dünyanın en uzun adamı olarak Guinness rekorları kitabında yer alan Sultan Kösen yani dev adam bu akşam evleniyor. Kızıltepe'deki düğün hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, damadın, 6 metreden yapılan damatlık kıyafetleri ve 67 numara özel yapım ayakkabıları hazır. Peki ama dev adam müstakbel eşiyle nerde yaşayacak, hayatının aşkı ile uyuyacağı yatağı hangi boyutlarda olacak? Bu soruların yanıtlarını alabilmek için düğün öncesi Sultan Kösen'in Mardin'in Derik İlçesi Alibey Köy, Dede Mezrası'ndaki baba evine gittik. Sultan Kösen ile Suriyeli Merve Dibo'nun büyük aşklarının hikayesini dinledik. 


3 METRELİK YATAK HAZIRLANDI 

Dede Mezrası'nda 15 hane var. 5 çocuklu Kösen ailesinin 2'nci çocuğu olan Sultan, beynindeki hipofiz bezi kanallarının büyüme yapması sonucu 30 yaşına kadar tam 3 kez ameliyat...