29 / 04 / 2024

Sultangazi Havzaiçi imar planı

Sultangazi Havzaiçi imar planı

Sultangazi Cebeci Mahallesi Sultangazi Havzaiçi Uygulama İmar planında park alanının bir kısmının BHA (Halk Ekmek Fabrikası) alanı ve ağaçlandırılacak alana alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği bugün askıya çıktı.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Bursalıların 12 yıldır beklediği imar planları askıda!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2011 yılından itibaren önemli bir sorun olan ve mahkeme kararlarıyla bir türlü yürürlüğe konamayan Çağrışan – Göynüklü 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'nı Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçerek, yerel belediye tarafından askıya alındı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

İmar affı bekleyenler dikkat! İmar barışı geliyor mu? İşte bütün detaylar!

İmar affı konusu bir süredir kamuoyunun gündeminde... Binlerce kişi imar barşışı beklerken son durum hakkında bilgi almak isteyenler "İmar affı çıkacak mı?" diye soruyor.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Gazi Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Gazi Mahallesinde,3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Havzaiçi imar planı Haberi

Sultangazi Havzaiçi imar planı


İstanbul Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 14 pafta, 1013,793 parsel Sultangazi Havzaiçi Uygulama İmar planında park alanının bir kısmının BHA (Halk Ekmek Fabrikası) alanı ve ağaçlandırılacak alana alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 17 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek.


Plan için