29 / 04 / 2024

sümer holding satılık arsa

sümer holding satılık arsa

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait 5 arsanın satışı 20 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

sümer holding satılık arsa Haberi

sümer holding satılık arsa

SÜMER HOLDİNG A.Ş.’ YE AİT MALATYA/YEŞİLYURT TAŞINMAZLARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından hazırlanarak Özelleştirme Yüksek Kurulunun 16/7/2012 tarihli ve 2012/105 sayılı Kararı ile onaylanan 1/5.000 ölçekli Mevzi İmar Planı ile 1/1.000 ölçekli Mevzii İmar Planında (Sanayi ve Depolama Alanı, E:1.00; Hmax: Teknolojinin Gerektirdiği Yükseklik) İdare tarafından yapılan ifraz ve tevhit işlemi sonucu oluşan ve aşağıda belirtilen Sümer Holding A.Ş.’ye ait;



taşınmazlar ile üzerindeki varlıkların “Satış” yöntemi ve “Pazarlık” usulü uygulanmak suretiyle 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirilmek üzere her biri ayrı olarak ihale edilecektir.

1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonlarınca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı...