09 / 05 / 2024

Sümeyye Aydın Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü

Sümeyye Aydın Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Ekonomist Mert Başaran'dan son dakika uyarısı: Satanlar hayatının hatasını yapar!

Ekonomist Mert Başaran yatırımcılara çok önemli uyarılar yaparak, özellikle acil para ihtiyacı durumunda varlıklarını zararına satmanın büyük bir hata olacağını kaydetti. İşte Mert Başaran'ın o açıklamaları...

Gram altının 3 bin lira olacağını söyleyen Mert Başaran tarih verdi! Altını çizerek bekleyin dedi! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan açıklama geldi. Başaran gram altının 3 bin lira olacağı tarihi açıkladı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabilir! Çok sayıda sözleşmeli personel alımının başvuru şartları ve kadro dağılımı!

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabiliyor. Aydın’da yaşayanlar dikkat! Adnan Menderes Üniversitesi 117 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru 3 Şubat 2023. Sakın kaçırmayın…

Gümüş fiyatları 27 lira olacak diyen ekonomist Mert Başaran tarih verdi! O tarihte yer yerinden oynayacak! Hemen bakın!

Gümüş fiyatı milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? sorusunu yanıtlayan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 27 lira olacağını söyleyerek tarih verdi. O tarihte yer yerinden oyanayacak! Hemen bakın!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yarısı tamam! Aydın-Denizli Otoyolu ne zaman açılacak? O tarih...

Hizmete açıldığında şu anki ulaşım süresini yarıya düşürecek olan Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nde yüzde 50'lik kısım tamamlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Sümeyye Aydın Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü Haberi

Sümeyye Aydın Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.


 

Gayrimenkul sektöründe önemli birçok projede görev alan Sümeyye Aydın, Eylül ayında lansmanı planlanan Mina Towers ve sonrasında yine aynı bölgede inşa edilecek Mina Home & Office projelerinin satış ve pazarlamasından da sorumlu olacak.


Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, her iki havaalanına da kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers ve Mina Home & Office; lokasyonu, tasarımı, ürün seçimleri ile farklılığını hissettirecek.

www.minatowers.com

Sümeyye Aydın...