09 / 05 / 2024

Sunay Cantürk

Sunay Cantürk

Mekansal Şehir Planlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Alev Pektezel, Sunay Cantürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nare Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cantürk Çalık tarafından kuruldu.

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Küçükçekmece’de Ömer Cantürk ve Seda Doğdu ortaklığı  tarafından kuruldu

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

Türk Mimarlardan Mars'ta yaşam arayışı!

Mars’ta yaşam projesi Dünya’nın farklı lokasyonlarından mimarlar ve tasarımcıları bir konsept yarışma ile yeniden gündeme geliyor.  Türk Mimar Sunay Erdem önderliğindeki ekip Mars Gezegeni için piramidal şehir önerdi.

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Mimar Sunay Erdem dev proje yarışmasında finalde!

Mimar Sunay Erdem önderliğindeki Türk ekibin ABD-Meksika sınırında bölünmüş Nogales şehri için geliştirdiği proje yarışmada finale kaldı.

Sedat Peker 15 Temmuz şehidinin ailesine ev hediye etti!

İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Çengelköy’deki şehitlikleri ziyaret eden Sedat Peker, 15 Temmuz şehidi Burak Cantürk’ün ailesine ev, gazi Ahmet Onay’a da otomobil hediyesi verdi.

Sunay Cantürk Haberi

Sunay Cantürk

Mekansal Şehir Planlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Alev Pektezel, Sunay Cantürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta kuruldu. 


Mekansal Şehir Planlama ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü şehir ve imar planları ile kentsel tasarım ve ulaşım planları, plan değişikliği, gayrimenkul geliştirme ve değerleme işi yapmak.  -Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi, çevre düzenlemesi, mimarlık ve iç mimarlık  alanlarında teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje,teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibilite yapmak, bunlarla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 


Mekansal Şehir Planlama ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, M.Pol Cn. Sir Gr. D Blok, No:72/1 Kat:8...