04 / 05 / 2024

sur toki yeni konut

sur toki yeni konut

Diyarbakır Sur'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ olmak üzere ilgili kurumlarca başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. 

İzmirliler dikkat! TOKİ yeni tarihi duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre İzmir Kiraz Millet Bahçesi projesi 15 Nisan'da ihaleye çıkacak. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı! Şubat'ın ilk haftası o illerde kura çekilecek! İşte günü gününe kura...

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı. Şubat ayının ilk haftası yapılacak kura takvimleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi! Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İl il günü gününe kura takvimi

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi. Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte il il günü gününe kura takvimi...

TOKİ yeni ay kura takvimi belli oldu! Şubat ayında o illerde kura çekilecek! İşte il il kura takvimi...

TOKİ 7. etap kura takvimi belli oldu. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar....

sur toki yeni konut Haberi

sur toki yeni konut


Diyarbakır Sur'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ olmak üzere ilgili kurumlarca başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Sur ilçesinde terör mağduru aileler için yaptırılan konutlar için kura çekimi yapıldı. Sur'un Üçkuyular bölgesinde ilk etapta inşaat çalışmaları tamamlanan 238 konut için Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bilgin, terör mağdurları için bakanlığın Çölgüzeli ve Üçkuyular bölgesinde TOKİ aracılığıyla 5 bin 637 konut yaptığını belirterek, bunlardan 795'inin tamamlandığını açıkladı. 

"Mimariye uygun bin 500 konut yapılacak"
Bilgin, şöyle konuştu: "Konutların tamamı 2 ay içerisinde tamamlanacak. Bunların niteliği ve mevkisi de çok iyi. Bakanlık olarak ayrıca Sur ilçesinde örnek 44 konut yaptık. Burada etap halinde yöresel mimariye uygun bin 500 konut yapılacak. Bin 300 hak sahibi...