18 / 05 / 2024

Suriyeyi Gaziantep inşa edecek

Suriyeyi Gaziantep inşa edecek

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

TOKİ Gaziantep'te 675 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te 675 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği 1 milyonuncu konutun anahtarını geçtiğimiz günlerde teslim eden TOKİ, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek...

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Suriyeyi Gaziantep inşa edecek Haberi

Suriyeyi Gaziantep inşa edecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı iken istifa ederek AK Parti’den Mart 2014 seçimlerinde iş başına gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 17 aydır doğunun Paris’i olan Gaziantep’i yanı başındaki Suriye savaşının ekonomik etkilerinden kurtarmaya çalışıyor.


Dünyaya yatırım çağrısı yapan Şahin’e ilk yanıt Avustralyalı şirket Red Rock Minerelas’tan geldi. Başkan Şahin, Suriye’deki savaş bittiğinde büyük yıkıma uğrayan ülkenin yeniden imarının merkezinin Gaziantep olacağı için Mısır ve Çin’deki daha uygun yatırımlardan vazgeçen firmanın Gaziantep’te bin kişilik fabrika kuracağını söyledi. Şahin “Sırada başka uluslararası yatırımcılar da var” dedi.


Red Rock Minerelas’ın yatırım için Gaziantep’i seçmesinin anlamlı olduğunu da kaydeden Şahin “Suriye’nin ekonomisi canlanırken Gaziantep merkez olacak dediler. Yaklaşık 1.000 kişinin çalışacağı çimento ve demir-çelik fabrikaları kuracaklar. Bizden danışmanlık aldılar. Tüm işlemlerini firma kendisi...