04 / 05 / 2024

süt zam

süt zam

Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı sütteki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çallı bugünkü durumdan memnun olmadıklarını belirtti.

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

Süte gelen zamlardan sonra peynir ve yoğurt çeşitlerine büyük zam geldi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatını geçtiğimiz ay 7 lira 50 kuruş olarak açıkladı. Çiğ süte gelen zamlar marketlerde satılan peynir, yoğurt ve diğer süt ürünlerinin fiyatlarında büyük artışların yapılmasına neden oldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

Süt alım fiyatına zam!

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs 2024 tarihinden geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirledi. Buna göre, USK, 22 Ocak'ta aldığı karar ile süt fiyatlarını 13,5 TL'ye çıkartmıştı.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Marketlerde 1 litre süt 40 TL'ye dayandı! Son dakika: Süt ve süt ürünlerine yüzde 35'e varan zam!

Ağustos 2023 itibarıyla süt ve süt ürünlerine yüzde 12-35 aralığında yeni bir zam daha yapıldı. Zammın ardından bazı markaların bir litre süt fiyatı 38,95 liraya kadar yükseldi. İşte ayrıntılar...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Markete gidenler kasanın önünde donup kalmasın. Un, süt ve yağdan sonra bir zam daha. Eski fiyat geçmişte kaldı

Markete giden vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Un, süt ve yağdan sonra bir ürüne daha zam geldi. Yeni fiyatı öğrendiğinizde kasada donup kalmamak için bakın.

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

süt zam Haberi

süt zam

Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı sütteki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bugünkü durumdan memnun olmadıklarını belirten Çallı, süt sektörünün hiçbir tarafı para kazanmıyor desek yanlış olmaz diye ifade etti. Çallı üretenin de satanın da aynı sıkıntıyı çektiğini kaydetti.



Harun Çallı "Aslında bugünkü durumdan memnun değiliz ama verilen görevi de üretici, sanayici, kamu ve öğretim görevlileri ile birlikte en iyi şekilde yürütmeye gayret ediyoruz" dedi. İşte Çallı'nın dikkat çeken diğer açıklamaları...

Odatv'nin haberine göre, Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, piyasada süt sıkıntısı olduğunu ve çiğ süt fiyatının bu sebeple Ulusal Süt Konseyi'nin (USK) belirlediği 7 lira 50 kuruşluk referans fiyatın üzerine çıktığını iddia etti. Solakoğlu'nun öne sürdüğü maliyet...