02 / 05 / 2024

süvari şube sayısı

süvari şube sayısı

Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor...

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL Kurumsal Emlak Zinciri kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, kendilerine Kıbrıs'tan 300'ü aşkın başvuru geldiğini belirterek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İşsiz inşaat mühendisi sayısı arttı mı?

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Bu süreçte işini kaybeden meslektaşlarımızın sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Tasarım yapan bürolar yavaş yavaş kapanıyor, okulunu yeni bitiren meslektaşlarımızın iş bulmaları giderek imkânsızlaşıyor." dedi.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Kahve Diyarı 2 yılda 300 şube açacak!

Şube sayısını 600'e çıkarmayı hedefleyen Kahve Diyarı iki yıl içerisinde 300 yeni şube açılışı yapacak. 

Finansevim 2020’de yüzde 200 büyüdü!

Nurullah Güney Finansevim’in 2020 yılını yüzde200 büyümeyle tamamladığını belirterek “2021’nin ilk yarısında da şube sayımızı 100’e, çalışan sayımızı da 1000’in üzerine taşımayı planlıyoruz” dedi.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Anadolubank'tan 2 yeni şube!

Muğla'da Turgutreis ve Yalıkavak şubelerini hizmete açan Anadolubank Bodrum'daki şube sayısını 3'e çıkardı...

süvari şube sayısı Haberi

süvari şube sayısı

Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor. Firmanın ayrıca Nijerya, Nepal, Afrika, Kongo, Ürdün, Lübnan, Afganistan, Yemen ve İran'da da ticari faaliyetleri sürüyor. 


BÜYÜME HEDEFİ 

Yıllık ürün satış adedi 5 milyonu bulan Süvari, gerek ciro olarak gerek adet olarak yılı yüzde 15-20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. Şimdiye kadar yeni mağazaları yarı yarıya yurt içi ve yurt dışında açtıklarını kaydeden Süvari yetkilileri, bundan sonraki yıllarda ise yurt dışı mağaza yatırımlarının yurt içinden daha fazla olmasını planlıyor. Firmanın uzun vadeli hedefi, dünya genelinde bin mağazaya ulaşmak. Bunların 300'ü Türkiye'de, 700'ü dünyanın farklı ülkelerinde planlanıyor. Şu anda tüm dünyada bin, anlaşmalı fabrikalar ve atölyelerde bin 500...