29 / 04 / 2024

suya dayanıklı en ucuz telefon

suya dayanıklı en ucuz telefon

Suya dayanıklı ve aynı zamanda uygun fiyatlı 13 Android telefon! Peki, suya dayanıklı en ucuz telefonlar hangileri? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Deprem dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den haftada 10'a düştü!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen deprem felaketinden sonra büyük bir artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşandı. 

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Kendi konteynerini kendin yap kampanyası: Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? 

Deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle 6 Şubat'ta tekrardan yüzleşen Türkiye'de konteyner yapıların fiyatları ve kullanım özellikleri gündemde merakla sorgulanıyor. Peki, Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? İşte detaylar...

Depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli? Tek tek sıralandı! 

Ev alacakların son zamanlarda en çok dikkat ettiği konular arasında depreme dayanıklı olup olmaması yer alıyor. Peki depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli?

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Ekonomik krizlere dayanıklı en iyi 10 iş

Son yıllarda dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve krizler, iş dünyasında güvenilir ve dayanıklı sektörlere olan ilgiyi artırmış durumda. İş arayanlar ve yatırımcılar için ekonomik krizlere karşı dirençli olan sektörler, istikrarlı bir gelir sağlama potansiyeli sunuyor. İşte ekonomik kri

Samsung Galaxy A53, BİM'de dayanıklılığı, performansı ve inanılmaz fiyatıyla sizi bekliyor!

Toz ve suya karşı dayanıklılık sağlayan Samsung Galaxy A53, BİM'e geldi. Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte fiyatlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı en kısa zamanda dayanıklı evlere yerleştireceğiz “dedi.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık testi için nereye başvurulur?

Deprem testi günün en çok araştırılan soruları arasında yer almaktadır. Vatandaşlar özellikle “Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Samsung’un en çok satan modeli Samsung Galaxy A52 almanın tam zamanı! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Online alışveriş platformlarında en çok satan cep telefonu modellerinin başında yer alan Samsung Galaxy A52, yüksek ekran çözünürlüğü, suya dayanıklılık gibi üstün özellikleriyle tüketicilerin beğenisini kazanıyor.

ABD'de dayanıklı mal siparişlerinde keskin gerileme!

ABD'de dayanıklı mallara yönelik verilen siparişler, Kasım ayında beklenenden fazla gerilemeyle en sert düşüşü yaşadı.

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

suya dayanıklı en ucuz telefon Haberi

suya dayanıklı en ucuz telefon

Su geçirmezli özelliği bulunan telefonlar genelde pahalı olur gibi bir yanılgı bulunuyor. Su geçirmez telefonlar, telefonuzu durgun suya düşürdüğünüz zaman cihazınıza zarar gelmesini engelliyor. Pek çok kişi için en büyük sorunlardan biri olan durum, su sıçramalarına karşı koyabilen ve hatta sorunsuz bir şekilde su altında kalabilen cihazlar sayesinde ortadan kalkıyor.

Zaten son dönemde su geçirmezlik özelliği bulunmayan telefonların sayıları her geçen gün yok denecek kadar azalıyor.

Suya dayanıklı bir telefona sahip olmak, özellikle yaz gelirken pek çok kişinin hayali oldu! Havuz başında ve hatta su altından birbirinden eşsiz fotoğraflar çekmek için su geçirmezlik özelliği bulunan telefonlar bire bir.

Peki, suya dayanıklı en ucuz telefonlar...