18 / 05 / 2024

suya zammı geldi

suya zammı geldi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, sudaki yıllık fiyat artışı yüzde 10,8'ibulurken, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere enerjideki fiyat artışları bu oranın gerisinde kaldı.

Ankara'da ekmeğe ikinci zam!

Ankara'da ekmeğe senenin ikinci zammı geldi. Buna göre, 200 gram ekmek 10 Türk Lirası olarak duyuruldu. 

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 2024 müjdesi! Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi! 

Gündemden düşmeyen emekli maaşı zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e çıkarken, emekli ikramiyeleri için de bu yıl özel artış yapılacağı kaydedildi. Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi. İşte detaylar...

Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Bu ödemeyi alanlar hemen baksın! Zam geldi mi?

Aile Destek Programı ödeme tarihleri, binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesine 2024 zammı geldi mi? İşte merak edilenler..

Toyota’dan 2024’ün ilk zammı geldi!

Toyota, 2024 model Corolla’nın fiyatında güncelleme yaptığını açıkladı. Buna göre, en çok satan modelinde fiyat artışı yapan  Toyota'da fiyatlar resmen uçurdu. İşte markanın seçili modelleri fiyatları ve haberin detayları...

Emekli promosyonuna 2024 zammı geldi! Bankalar peş peşe açıkladı, resmen 15 bin TL oldu!

Emekli maaşı promosyonları, 2024 yılı ocak ayı itibarıyla bankalar tarafından güncellenirken iki bankadan tam 15 bin TL promosyon müjdesi geldi.

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldiği duyuruldu. Buna göre, il il güncellenen park fiyatları ile beraber, taşıtlar sokaklara park edilecek gibi gözüküyor. İşte otopark fiyatları ve haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Skoda Fabia’ya tam 25 bin TL kasım zammı geldi! En ucuz Fabia’nın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Skoda, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini tek tek güncelleyerek paylaşmaya başladı. İlk olarak, Fabia’nın güncel fiyat listesini paylaşan Skoda, bu modele tam 25 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Skoda Superb’ye 70 bin TL Eylül 2023 zammı geldi! Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, özellikle Türkiye’de çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Superb’ye eylül ayı kapsamında tamı tamına 70 bin TL zam yaptı. Superb’nin yeni fiyat listesi Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken Superb’ye yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

suya zammı geldi Haberi

suya zammı geldi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, enfasyon ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,96 olarak gerçekleşti.


Elektrik ve doğalgazda ekim ayında yaşanan yüzde 9'luk fiyat artışıyla yıllık enflasyon rakamı yakalanırken, enerjinin tüpgaz, kömür, odun gibi diğer kalemleri enflasyonun gerisinde kaldı.


Sudaki fiyat artışında hem enerjiyi hem de yıllık enflasyonu geride bıraktı. Suyun birim fiyatı geçen yılın ekim ayında 3,01 lira iken bu yılın aynı ayında 3,34 liraya yükseldi. Aynı miktar su tüketimi için ödenen fatura bedeli, 1 yılda yüzde 10,8 arttı.


Enerjideki en yüksek fiyat artışı yüzde 9,15 ile elektrikte gerçekleşti. Böylece geçen yılın ekim ayında 0,36 lira olan elektrik birim fiyatı, bu yılın ekim ayında 0,39 kuruşa çıktı.


Doğalgazdaki 1 yıllık fiyat artışı yüzde 8,94 oldu. Doğalgazın birim tüketimine karşılık...