29 / 04 / 2024

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Demir İnşaat, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi ile olan isim sponsorluk sözleşmesini uzattı.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Çekmeköy Renova Evleri satışta! 10 daire için süper fırsat!

İsmailoğlu tarafından inşa edilen Renova Evleri'nde 10 daire süper fiyatlarla satışa çıktı. Çekmeköy'de yükselen projede 2+1'ler 475 bin TL'ye, 3+1'ler 699 bin TL'ye satılıyor....

Tahincioğlu'ndan canlı destek hizmeti!

Tahincioğlu, koronavirüs kapsamında dijital ortama geçiş yaptı. Geliştirilen alternatif uygulamalarla hizmet vermeye devam eden Tahincioğlu, görüntülü sunum ile projelere ilişkin bilgi alma fırsatı sunuyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

Tahincioğlu İstanbul'da 8 yeni proje yapacak!

Sosyal medyada şantiyelerinde çalışmaların durduğu ve işlerinin kötü gittiği yorumları yapılan Tahincioğlu Grubu, iddiaları yaptığı bir toplantı ile yanıtladı. Özcan Tahincioğlu, söylentilerin aksine şantiyelerinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü söylüyor...

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Haberi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Demir İnşaat, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Büyükçekmece ile olan isim sponsorluğu sözleşmesini 1 yıllığına uzattı.


Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Demir İnşaat'ın 2 sezondur yaptığı isim sponsorluğu, 2017-2018'in sonuna kadar uzatıldı.


Sponsorlukla ilgili açıklamada bulunan Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini aktardı.


Mavi-beyazlı ekibin bu sezon Süper Lig'de daha iyi sonuçlar elde edeceğine inandığını vurgulayan Hamit Demir, "Demir İnşaat Büyükçekmece'nin, Avrupa kupalarında da ülkemizi bir önceki yıla kıyasla daha başarılı bir şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Sponsorluk sözleşmesinin uzatılmasının ardından Büyükçekmece temsilcisinin başantrenörü Özhan Çıvgın ve takım menajeri Emre Ekim, Hamit Demir'e yeni sezon forması hediye...