28 / 04 / 2024

tahincioğlu küçükyalı arsası imar planı

tahincioğlu küçükyalı arsası imar planı

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün, 1.5 milyar TL teklifle kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı arazisinin imar planı askıya çıktı...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Nidapark Küçükyalı 2. Etap teslim ediliyor!

Tahincioğlu ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nidapark Küçükyalı 2. Etap'ta teslimler başlıyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Nidakule Küçükyalı ofislerinde yeni bölüm satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Nidakule Küçükyalı Ofisler'in yeni etabı 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

tahincioğlu küçükyalı arsası imar planı Haberi

tahincioğlu küçükyalı arsası imar planı


Emlak Konut arsa ihalesini 1.5 milyar TL teklifle alan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Maltepe Küçükyalı projesinin imar uygulaması askıya çıkarıldı. 


Ticaret- konut alanı, ilkokul, cami ve park alanlarının yer aldığı imar uygulaması 114 bin 239 metrekare alanı kapsıyor. Bugün askıya çıkarılan imar uygulaması 21 Eylül 2016 tarihinde askıdan inecek.


İstanbul Maltepe İlçesi, Küçükyalı-Başıbüyük Mahallesinde Eski 1396 Ada 2 ila 3, 2775 Ada 525,526,562,564,566,568 , 15896 Ada 15 ila 18, 142, 260 ila 269, 331 ila 333, 495, 522, 527 ila 547 numaralı parselleri kapsayan alana ilişkin olarak hazırlanan imar uygulaması ise bakanlık tarafından dün onaylandı.



İmar planı için tıklayınız



Gülcihan...