18 / 07 / 2024

tahsisli arsalar için yeni taslak

tahsisli arsalar için yeni taslak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tahsisli arazilerde sözleşmeye aykırı ek yapı, sözleşme ihaleleri ve diğer ihtilaflara ilişkin davalardan vazgeçilmesi şartıyla uzlaşmaya imkan veren bir kanun taslağı hazırlıyor...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf Varlık Kiralama 375 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 375 milyon TL tutarında, 130 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira setifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 250 milyon TL tutarında, 130 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 180 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 180 milyon TL tutarında, 130 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol Varlık Kiralama 500 bin TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuracak!

Nurol Varlık Kiralama Nurol Varlık Kiralama Nurol Yatırım Bankası A.Ş'ninfon kullanıcısı  olarak yer alacağı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 500 milyon TL kira sertifikası için SPK'ya başvurucak...

İş Finansal Kiralama 1.2 milyon TL borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu!

İş Finansal Kiralama, yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesine  karar verildi. Bu kapsamda, yurtiçinde 1 milyon 250 bin TL borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu' na başvuru yaptı.

Vakıf Finansal Kiralama 500 milyon TL'lik tahvil ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Finansal Kiralama, 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na başvurdu.

tahsisli arsalar için yeni taslak Haberi

tahsisli arsalar için yeni taslak
Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı taslağa göre, yatırımcılar yeni şartların belirlendiği yeni bir sözleşme imzalayarak ve ek bedeller ödeyerek ihtilaflı olan ek yapıları kanuni hale...