30 / 04 / 2024

Tam Pendik fiyat

Tam Pendik fiyat

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçirilen Tam Pendik projesi, Set-Up İnşaat imzasıyla yükseliyor. 

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Tam bir fiyat performans ürünü olan Skoda SuperB uygun seçeneklerle bayilerde!  %1,99’a varan kredi imkanı kaçırmayın

 Superb, şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme dahil olmak üzere sürüş sırasında daha fazla iç huzuru sağlamaya yardımcı olan bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahiptir.

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.

Electrolux Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Electrolux Çamaşır Makinesi, tam bir fiyat performas ürünü olan ve hatta amiral gemisi olmaya aday bir çamaşır malinesi olan Electrolux Çamaşır Makinesi siz alıcılarını bekliyor. Peki Electrolux Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Carrefour'dan Şubat bombardımanı! Samsung M13'e yüzde 28 indirim! Bu fırsatı kaçırmayın

Tam bir fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy M13 Carrefour'un Şubat ayı indirim listesine girdi. CarrefourSA Kart'a Özel  %28 avantajı kaçırmak istemiyorsanız Carrefour'un bu imkanını değerlendirin. Peki Samsung Galaxy M13 18 Şubat fiyat listesi nedir?

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Windsor WS 3214 Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Windsor WS 3214 bulaşık makinesi yüksek temizleme gücüne sahip. Peki, tam bir fiyat performans ürünü olan Windsor WS 3214 bulaşık makinesi, kaç programlı, Windsor, hangi markanın yan ürünü? İşte detaylar...

Bu pahalılıkta bu ucuzluk! Hepsi Buradanın bu avantajını kaçırmayın!

Tam bir fiyat performans ürünü olan Vestfrost buzdolapları fiyatların yükseldiği günümüzde en çok tercih edilen ürünler arasında. Hepsi burada aracılığı ile ulaşabileceğiniz buzdolapları hakkın da detaya haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolabı fiyatı ne kadar? İş

Çok güçlü muadilleri ile rekabete girecek! Moto G73'ün sızıntıları çıktı

Tam bir fiyat performans canavarı olan Moto G73 5G'nin tasarım ve özellikleri merakla bekleniyordu. Tanıtımı önümüzde aylar içerisnde gerçekleşecek Moto G73 5G'nin tüm sızan bilgileri.

Fiyat performans düşkünleri müjde! Poco X5'in özellikleri sızdırıldı

Tam bir fiyat performans ürünü olan Poco akıllı telefon serisinin x5 modelinin çıkacağı iddia edildi. Poco özellikleri ile amiral gemisi telefonlara kafa tutan model için Poco hayranları sabırsızlanıyor. Peki  Poco x5 ne zaman çıkacak?

Amiral gemisi katili OnePlus 11 çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri... 05 Ocak 2023 fiyat listesi

Çinli telefon üreticilerinin merakla beklenen OnePlus 11 serisi sonunda tanıtıldı. Tam bir fiyat performans ürünü olan OnePlus 11'in özellikleri ve fiyatı heyecanla bekleniyordu. Peki OnePlus 11'in fiyatı ve özellikleri nedir? Detaylar haberimizde...

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?

Tam Pendik fiyat Haberi

Tam Pendik fiyat

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçirilen Tam Pendik projesi, Set-Up imzasıyla yükseliyor. 

3 bin 640 metrekare arsa alanı, 19 bin 312 metrekare inşaat alanına sahip olan Tam Pendik projesinde toplamda 129 adet konut yer alıyor. 

Tam Pendik'te 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 2018 Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Tam Pendik projesinde; seyir kulesi, kafe, çocuk oyun alanlı, amfi tiyarto, fitness alanı, yürüyüş parkuru, piknik alanları ve oturma ve dinlenme alanları bulunuyor. 

Tam Pendik projesi lokasyon olarak; Pendik metro istasyonuna 300 metre, Kartal Adalet Sarayı'na 7 kilometre, Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı'na 3 kilometre, Pendik feribot iskelesine ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.

Tam Pendik nerede?


Tam...