17 / 05 / 2024

Tamer Başbuğ kim

Tamer Başbuğ kim

Mimar Tamer Başbuğ kimdir? Mimar Tamer Başbuğ, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Tamer Başbuğ, hangi mimarlık firması ile çalışıyor? İşte Mimar Tamer Başbuğ'un biyografisi...

Hem ev alanın hem de satanın başı büyük dertte: Aman dikkat edin, zam geldi binlerce lira ödeyebilirsiniz...

Peş peşe gelen zamlar tapu harçlarının artmasına neden oldu. Ev alacak ya da satacakların başı bu haçlarla derde girdi. İşte tapu haclarına ilişkin detaylar...

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Bu fiyattan, bu konutları kim alıyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Bu fiyattan, bu konutları kim alıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik analizi...

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Başbuğ tarafından açıldı.

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Tamer Başbuğ kim Haberi

Tamer Başbuğ kim

Tamer Başbuğ kimdir?

Tamer Başbuğ, 1953 yılında Adıyaman'da doğdu. 1980 yılında Ankara DMMA Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1983 yılında Hasan özbay ile TH Mimarlık grubu'nu; 1987 yılında Hasan özbay ve Baran İdil ile birlikte TH&İDİL Mimarlık Ltd. Şirketi'ni kurdu. 


Girdiği 100'ün üzerinde yarışmada 12'si birincilik olmak üzere çeşitli ödül ve mansiyonlar kazandı. 1980-1994 yılları arasında Anadolu üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. 


1994-1996 yılları arasında Türk Serbest Mimarlar Derneği'nde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldı. Halen Dokuz Eylül üniversitesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. 


Mimarlar Odası'nın çeşitli kurullarında görevler üstlenen Başbuğ TSMD'nin kurucu üyelerinden biridir. 


Şu anda serbet mimarlık çalışmaları ile birlikte 2002-2004 dönemi İzmir Mimarlar Odası Şube Başkanlığı görevini de yürütmektedir.


Mimar Tamer Başbuğ projeleri..

Edirne Belediyesi Selimiye Camii ve Çevresi Ulusal Kentsel...