08 / 05 / 2024

Tampa Kafe Turizm İnşaat iletişim

Tampa Kafe Turizm İnşaat iletişim

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çakır tarafından kuruldu.

UTS Uras Turizm Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

UTS Uras Turizm Seyahat Gayremenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kafiye Başkurt tarafından kuruldu.

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fidelis Turizm Konaklama Kafe Otomotiv Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Murat Özbey ve Aykut Tan ortaklığında kuruldu. 

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Esra Huri Bulduk Kaya, Deniz Umut Eker, Serdar Çağnıs imzasıyla Özlem Saadet Işıl imzasıyla kuruldu.

Bolero Kafe Restoran Esenyurt'ta açıldı!

Esenyurt’un ve bölgenin tanınmış Turizm ve gayrimenkul firmalarından olan Turgut Reis Group tarafından Cumhuriyet Mahallesinde Bolero Kafe Restoran hizmete açıldı.

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Sezai Doğan, Hayrullah Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Bakırköy Şubesi açıldı!

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi, Mustafa Emir Demirel ve Orkun Çetinkaya tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da açıldı

Tampa Kafe Turizm İnşaat iletişim Haberi

Tampa Kafe Turizm İnşaat iletişim

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Şirket, amaç ve konusu gereği Restaurant, kafe, kafeterya, pastahane, işletmeciliği yapabilir. Bu amaçla iş yeri kiralayabilir, mevcut marka işletmelerin bayiliğini alabilir, b)Şirket, turizm işletmeciliği yapabilir, bu konuda tesisler inşa edebilir, satın alabilir, kiralayabilir, c)Şirket, İş yeri, konut, sosyal tesis, inşaat, bakım onarım, dekorasyon işleri yapabilir. d)Şirket yurt içinde, yurt dışında konut, iş yeri, fuar ve sergi  alanlarında dekorasyon yapabilir. e)Şirket amaç ve konusu gereği motorlu taşıtlar satın alabilir, sahibi olduğu motorlu taşıtları satabilir. f)Şirket amaç ve konusu gereği gayrimenkuller satın alabilir, sahibi...