13 / 05 / 2024

tandoğan çok katlı otopark kira ihalesi

tandoğan çok katlı otopark kira ihalesi

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının çok katlı otopark kısmının 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 24 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışan şok olacak! Kıdem tazminatında flaş gelişme! Çok ciddi problemler var...

Katıldığı bir programda ekonomi gündemine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz, kıdem tazminatı konusunda şok açıklamalarda bulundu. Kıdem tazminatında flaş gelişme...

ŞOK’ta Rinso sıvı deterjan 99,50 TL’ye, Bebeland çamaşır yumuşatıcı 27,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 209,90 TL’ye düştü!

Sık sık aktüel ürünler kataloğu paylaşan ŞOK, yine 12 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak indirimli ürünlerin kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Rinso sıvı deterjan 99,50 TL’ye, Bebeland çamaşır yumuşatıcı 27,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 209,90 TL’ye düştü. İşte 12 Temmuz ŞOK Market fiyat listesi...

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde çok katlı yapılar tarih oluyor!

Pandemiyle beraber neredeyse tüm sektörlerde daha sağlıklı, çevreci, ekonomik ve fonksiyonel ürünlere geçiliyor. Gayrimenkul sektöründe de trendler değişiyor, çok katlı yapılar tarih oluyor!

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

tandoğan çok katlı otopark kira ihalesi Haberi

tandoğan çok katlı otopark kira ihalesi

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Sincan Belediye Başkanlığından:


1 - İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                        :  Sincan Belediye Başkanlığı

b) Adresi                                   :  Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/Ankara

c) Telefon ve Faks numarası      :  444 4 762 - 312 271 12 72

d) İlgili personel                        :  Hamdi DİLEK - Abdulkadir SAĞLAM

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefonlardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2 - İHALENİN KONUSU:

2.1. Adı: Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Atatürk...