06 / 05 / 2024

tapucom 1 tl konut satışı

tapucom 1 tl konut satışı

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Akaryakıtta resmen zam yağmuru! Benzin ve motorinden sonra şimdi de LPG'ye zam geliyor!

Vergi, döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar adeta zam yağmurunu da beraberinde getirdi. Dün gece benzin ve motorine gelen zamlardan sonra bu gece de otogaza (LPG) zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına geçen hafta cuma günü de 1 TL'nin üzerinde zam gelmişti.

Benzine 2.30 TL, motorine 2.17 TL, LPG'ye de 1 TL zam geldi! Hemen 2024'ün ilk zamlı fiyatlarına bakın! SON DAKİKA!

Akaryakıtta ÖTV'nin yüzde 25.6 yükselmesinin ardından bugün itibarıyla pompa satış fiyatlarında artış oldu. İşte BP, Shell, Total, Petrol Ofisi, Opet 4 Ocak 2024 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Türkiye'de madeni paralarda büyük değişim!

Madeni paraların gramajlarının düşürülmesinin yanı sıra 25, 50 kuruş ve 1 TL'nin gramajları da indirildi. Ekonomi uzmanları, yakın zamanda 5 TL ve 10 TL değerinde yeni madeni paraların basılmasının gündemde olabileceğini ifade etti. Peki 5 TL ve 10 TL metal para basılacak mı? 

Benzine 1 TL, motorine 1.50 TL yeni zam! Bu tarihten önce depoları fulleyin! Son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları..

Akaryakıt sektörü temsilcileri, benzin ve motorinde yeni zam tarihini verdi. Peki benzin ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte ayrıntılar ve son dakika ayrıntılar ve güncel akaryakıt fiyat listesi...

SON DAKİKA! Motorine 1 TL zam geldi! Yeni zam fiyatlara yansıdı! İşte yeni fiyatlar...

Edinilen son dakika bilgisine göre, akaryakıta yeni bir zam daha yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 TL zam geldi ve bu kapsamda, motorin İstanbul'da 37,80 liraya yükseldi.

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

EYT'de aylık bekleyenler dikkat. 1 TL detayı açıklandı. Emekli maaşları kesildi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasını bekleyenler sonunda muratlarına erdi. Ancak 1 TL detayı hakkında yapılan açıklama bazı emeklileri şok etti. Çünkü onlarda böyle bir eksiklik varsa emekli maaşları hesaplarına yatmayacak.

Emekliler dikkat! Maaşınız yatmayabilir! Bu işlemleri acilen yapmanız gerekiyor!

EYT’nin yasalaşmasının ardından 3 Mart itibarıyla başvuru yapan 1 milyon 900 bin vatandaşın emekli maaşı bağlandı. Ancak geçmiş yıllardan kalan 1 TL’lik borç ya da eksik prim günü varsa bile emekli maaşı bağlanmıyor. İşte detaylar...

1 TL'ye tuvalete girenler dikkat! Cebinizdeki 1 TL işe yaramayabilir. İşte nedeni

Son dönemde 1 TL'ler hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Camiden su dolduran ve tuvalete giren vatandaşlar artık bunu yapamayabilir. İşte nedeni.

1 TL'yi buzdolabına koydu... Sonrasında çıkardığında gözlerine inanamadı... Siz de hemen 1 TL'yi buzdolabına koyun

Buzdolabına 1 TL koyan adam bu yöntemle çok önemli bir şeyi öğrendi. Siz de 1 TL'yi buzdolabınıza koyarak bu yöntemle önemli bir durumu tespit edebilirsiniz.

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

tapucom 1 tl konut satışı Haberi

tapucom 1 tl konut satışı

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi olan Tapucom'un 2020'nin başında devreye soktuğu 1 TL’den başlayan arsa açık artırmaları yoğun ilgi görmüştü. Tapucom aynı açık artırmayı bu sefer konut satışı için düzenledi. Alıcıların evlerinde otururken ekran başından gayrimenkul fırsatlarına kolayca erişebilmelerini sağlayan Tapucom’un yeni uygulamasının ilki, İstanbul’a özel olarak, 22 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşti.

Alıcılar yoğun ilgi gösterdi  

Gayrimenkul sektörü için bir ilk olan uygulama 6 saat boyunca devam etti. 1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Açık artırmaya 101 kişi katıldı. 

Konut satışında 1 TL’den başlayan açık artırmalarda ihaleye çıkan tapular için alıcı ve satıcılar, kendileri için en uygun teklifte buluştular. Alıcının da satıcının da kârlı çıktığı ihale sürecine ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Tapucom Kurucu...