17 / 05 / 2024

Tapuda 3 boyut nedir

Tapuda 3 boyut nedir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile satın alınan konutlar tapuda 3 boyutlu olarak görülebiliyor

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkı!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için, 3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkını inceledi. İşte 3 başlıkta tapuda gerçek değer - rayiç değer farkı...

Tapuda üç boyutlu dönem için ilk adım atıldı!

Tapuda üç boyutlu dönem başlıyor. Tapuda üç boyutlu uygulama ile vatandaşlar elektronik ortamda konutlarının içini ve dışını 3 boyutlu görebilme imkanına sahip olabilecek.

Gayrimenkulde 3 boyut dönemi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, vatandaşların e-Devlet üzerinden TAKBİS'e girerek konutunun içini ve dışını 3 boyutlu görebilme imkanına sahip olacağını söyledi.

Tapuda 3 boyutlu dönem başlıyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile satın alınan konutlar tapuda 3 boyutlu olarak görülebiliyor

3 maddede tapuda harç indiriminden yararlanma yolları!

Geçtiğimiz Mart ayında tapu harçları binde 20'den binde 15'e indirildi. Ancak bu indirime bazı gayrimenkuller, bazı koşullarda tabi tutuldu. İşte 3 maddede tapuda harç indiriminden yararlanma yolları..

3 Boyut Yapı İnşaat mimar arıyor!

Üç Boyut Yapı İnşaat A.Ş. firması inşaat sektöründe mimar olarak en az 3 yıl deneyimi bulunan, proje tasarım ve geliştirmesi yapabilecek mimar arıyor.

Konutta 3 boyut dönemi başlıyor!

Yeni hologram uygulaması sayesinde; konut firmaları artık maket üzerinden değil de 3 boyutlu olarak hazırlanan çözümlerle, müşterilerine projelerini sunabiliyor. Maket üzerinden proje satış süreci yavaş yavaş tarihe karışacak.

Vialand Ramazan Bayramında 3 milyon ziyaretçi ağırladı!

Türkiye'nin eğlence ve alışveriş anlayışına farklı bir boyut kazandıran Vialand Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı'nda 3 milyon ziyaretçi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı.

SwissOffices 3. merkezini açacak!

Mobilyalı ve tüm teknik altyapısı kurulu, profesyonel asistanlar ile hizmet veren hazır ofis firmaları iş hayatına farklı bir boyut kazandırdı.Firma, yıl içerisinde 3'üncü merkezini açmak için düğmeye bastı...

Serra Corintia ve Corintia Piccola ile mekanlarda 3 boyut devri!

Türkiye’nin önde gelen porselen karo üreticisi Seranit, yeni markası Serra ile mekanlara yeni bir tarz katıyor

Tapuda 3 boyut nedir Haberi

Tapuda 3 boyut nedir

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile satın alınan evler tapuda 3 boyutlu olarak görülebiliyor. Projeden konut sahibi olacak vatandaşlar kendi dairesinin içerisinde kadar girip, oradaki brüt alanları da görebilecek.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

SATIN ALINAN EV 3 BOYUTLU GÖRÜLEBİLECEK


"Şu anda grafik olarak haritalara baktığınız zaman sadece çizgisel olarak, iki boyutlu görüyorsunuz. Artık bu yetmiyor. Hazırladığımız projeyle bunu 3 boyutlu, akıllı verilere dönüştürüp, gerekirse kendi dairesinin içerisinde kadar girip, oradaki brüt alanı görebilecek şekilde vatandaşın hizmetine sunmak istiyoruz"

TAPUDA FARKLI EV SATIŞI SONA ERECEK


"Şimdi diyelim ki ev alıyorsunuz, emlakçılar ya da birileri size 'Bu ev senindir.' diye gösteriyor ama o evin parsel...