03 / 05 / 2024

Tarık Balyalı pendik açıklamaları

Tarık Balyalı pendik açıklamaları

Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Balyalı, “Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen bölge Pendik’in merkezi ve sahil kısmı. Yani emlak bedeli olarak Pendik’in en değerli bölgesi. Kentsel dönüşümle çok ciddi bir mağduriyet doğdu" dedi

Tahliye davası açmak isteyen ev sahiplerine büyük şok!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar mahkemeleri adeta doldurup taşırırken, Avukat Tarık Çakmak'tan da tahliye ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından kiracının ölmesi durumunda haklarının kime geçeceğini maddeler halinde açıkladı. Peki kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Ev sahiplerine bir kötü haber daha: Bu borcu ödemezseniz tahliye talep edemezsiniz!

Avukat Tarık Çakmak aidat borcu nedeniyle tahliye ile ilgili olarak bir paylaşım yaparak, kiraya verenin dava açmadan önce mevcut aidat borcunu ödemesi gerektiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

İhtiyaç nedeniyle tahliye edilen evi sonradan kiraya veren ev sahibi 3 yıllık tazminat ödemeli!

Barınma krizi gündemden düşmüyor. Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından 2-3 ev alanlara vergi düzenlemesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Tarık Çakmak'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şimşek tarafından kuruldu.

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Tarık Balyalı pendik açıklamaları Haberi

Tarık Balyalı pendik açıklamaları


AKP’li Pendik Belediyesi ilçede ilk kentsel dönüşüm alanı olarak sahildeki Batı Mahallesi’ni ilan etti. İlçe meclisinde kabul edilen plana göre Pendik Burnu’nu da kapsayan bölgede yüzlerce bina kentsel dönüşümden etkilenecek. CHP’liler ise AKP’lilerin oylarıyla kabul edilen bu karara tepkili. Pendik Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tarık Balyalı, “Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen bölge Pendik’in merkezi ve sahil kısmı. Yani emlak bedeli olarak Pendik’in en değerli bölgesi. Kentsel dönüşümle çok ciddi bir mağduriyet doğdu. Çünkü verilen emsaller, yapıların fiili emsallerinin altında. Herkes panik içinde evinin derdine düşmüş durumda. Yeni imarla daireler yüzde 30-40 aralığında küçülecek ya da mahalleli yandaş müteahhitlerin kucağına düşecek. Yani neresinden bakarsanız bakın Pendik Batı Mahallesi’nin geleceği karanlık” diye konuştu. Balyalı, sürece karşı mahalle halkı ile birlikte demokratik...