19 / 05 / 2024

taşınabilir çelik ev fiyat

taşınabilir çelik ev fiyat

Şanlıufa-Rauf Maltaş-Hafif çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor. Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar müşterinin istediği araziye yerleştiril

Çelik ev fiyatları ne kadar? Neden çelik evler tercih edilmelidir?

Çelik, bilindiği gibi pek çok alanda tercih edilmektedir. Tercih edilen sektörlerden birisi de inşaat sektörü. Çelik evlere olan talepler son zamanlarda giderek yükseliyor. Vatandaşlar tarafından araştırılan ve merak edilen çelik ev fiyatları ne kadar?

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

İstanbul'da 157 rezerv alan ilanı var: 3 milyon nüfus taşınabilir!

İstanbul’da 21 adet Esenler büyüklüğünde rezerv alan ilanı yapıldığı belirlendi. Rezerv alanların büyük kısmının Kanal İstanbul etrafında yoğunlaşırken, bölgeye yaklaşık 3 milyon nüfusun taşınması öngörülüyor. İşte detaylar...

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

Konut arayanların yeni tercihi çelik evler oldu! Üretim iki kat arttı!

Güvenli konut arayışı içerisinde konut sahibi olmak isteyenler çelik evleri tercih etmeye başladı. 2023'te çelik ev üretimi iki kart artış gösterdi. 

Ev sahibinin depozitoyu iade etmesi için ne yapmak gerekir? İşte merak edilenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar bitmek bilmiyor. Bu anlaşmazlıklardan biri de depozito olabiliyor. Kiracı taşınırken ev sahibi depozitoyu iade etmezse ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

ŞOK’ta dev indirim! taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonu indirim furyasını yarın resmen başlatacak. Buna göre, taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü. İşte 4 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

taşınabilir çelik ev fiyat Haberi

taşınabilir çelik ev fiyat


Bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı çelik yapılar, tatilini yazlığında veya bağ evinde geçirmek isteyenler için alternatif ev imkanı sunuyor. 

Şanlıufa-Rauf Maltaş-Hafif çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor. Hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip evin, duvar, çatı ve tabanlarında uygulanan ısı ve ses izolasyonları ise üst seviyede bulunuyor. 

Taşınabilir ve yeniden monte edilebilir özellikte 12 farklı standart tipte üretilen evlerin, isteğe göre metrekaresi ve tasarımı değişebiliyor. 

Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar fabrikada yaklaşık 20 günde üretildikten sonra müşterinin istediği araziye bir günde yerleştiriliyor. Zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmadan monte edilebilen yapı, istendiğinde başka bir yere tır aracılığıyla taşınarak yeniden kurulabiliyor. Sipariş üzerine üretilen...