06 / 05 / 2024

Tatar İstanbul iletişim

Tatar İstanbul iletişim

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar duyurdu: İnşaatlara sınırlama getirilebilir!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail vatandaşlarının edindikleri gayrimenkullerin hukuki dayanağının bulunmadığını söyleyerek, Girne sahillerinde inşaat yoğunluğuna bağlı olarak sınırlamalar getirilebileceğini aktardı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Ersin Tatar: UBP’nin imar planı hazır!

Kıbrıs'ta imar planı tartışmalarıyla ilgili olduğunu düşünmediğinden bahseden Ersin Tatar, “Arife günü, UBP’nin imar planına ilişkin raporunu Sayın Başbakan’a sunmuştuk. Bugün itibariyle de Sayın İçişleri Bakanı’na bizzat sundum. Süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Ersin Tatar'dan konut satışlarına ilişkin açıklama!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, konut sektöründe satışların artmasıyla KKTC'nin koronavirüs öncesi potansiyeline kavuşacağına vurguladı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi açıldı!

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Tatar İstanbul iletişim Haberi

Tatar İstanbul iletişim

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi konusu:
Turizme yönelik otel,tatil köyleri pansiyonlar kampingler apart oteller hosteller vb.asli konaklama merkezleri lokantalar kafeteryalar eğlence yerleri vb.yeme içme ve eğlence tesisleri;termal tesisler sağlıklı yaşam tesisleri yüzme havuzları spor tesisleri golf tesisleri vb. sağlık ve spor tesisleri kongre ve sergi merkezleri ve  23.9.2013 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi adres: Tomtom Mah.Acara Sok.No.3/1...