18 / 05 / 2024

tatil masrafları kredi kartıyla ödenirmi

tatil masrafları kredi kartıyla ödenirmi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) alışverişlerdeki taksit sayılarını sınırlamaya dönük paketinden turizm sektörü çıkarıldı. Erken rezervasyon ile alınan tatil paketlerinde satışların yüzde 9o'ı takside yapılıyor....

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

Kredi kartı kullananlar bu habere hemen bakın! Başvuran herkes 189 TL'sini geri alacak

Kredi kartı sahibi olan milyonlarca kişi için mahkeme emsal kararıyla önemli bir açıklama geldi. Senelik kart aidat masraflarına ait usuller tespit edildi.  İşte alınan kararın detayları.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Kredi kartı ekstrelerini azaltmak isteyenler için 'taksit' detayı! 

Tatiller, okula hazırlık, ev ihtiyaçları, ek masraflar derken kredi kartı harcamalarının yoğun olduğu, limitlerin sonuna kadar tüketildiği bir zamandan geçiyoruz.

Hem ev hem araba LMC Sassino 460E Karavan! Tatil masraflarınızı yarıya indirin! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle beraber karavan fiyatları araştırılmaya başlandı! LMC'nin giriş seviye karavanlarından biri olan LMC Sassino fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bankadan kredi çekenlere güzel haber! Eğer bu şartları yerine getirirseniz ücret ve masraflar iade edilecek

Banka kredileriyle ilgili yeni düzenleme. Kredi borcunu erken ödeyen vatandaşlardan ücret ve masraf alınmayacak, ayrıca devre mülklerin satışında ön ödemeli usulü de yasaklandı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan özel bankalara kredi çağrısı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Kamu bankalarının konut, taşıt, tatil ve tüketim alanlarında hayata geçirdiği uygun koşullu kredi paketleri yerli üretimi canlandırmak için önemli. Özel sektör bankaları da aynı doğrultuda piyasaları desteklemeli." dedi.

Kamu bankaları bugün 3'lü kredi paketi açıklayacak!

Kamu bankalarını bugün açıklaması beklenen kredi paketi; sosyal ihtiyaç, tatil-seyahat ve konut olmak üzere 3 ayaktan oluşuyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi masrafları ne kadar?

Yapı Kredi Bankası 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.65 faiz oranı uyguluyor. Peki Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine uyguladığı masraflar ve sigortalar nelerdir?

tatil masrafları kredi kartıyla ödenirmi Haberi

tatil masrafları kredi kartıyla ödenirmi


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) alışverişlerdeki taksit sayılarını sınırlamaya dönük paketinden turizm sektörü çıkarıldı. 


Kurumun beyaz eşya, turizm ve otomotiv sektörünü kapsayan yeni düzenlemenin hazırlıkları sürerken, BDDK yetkilileri ile bir görüşme yapan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) ikna çabaları sonuç verdi. Erken rezervasyonlar ile birlikte tatilden 7 ay önce başlayan ödemeler sistemi BDDK'yi ikna edince, yetkililer taksitli tatile devam dedi. Erken rezervasyon ile alınan tatil paketlerinde satışların yüzde 9o'ı takside yapılıyor. Tatilcinin 7 ay öncesinden ödeme yapmaya başladığını açıklayan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Bu durumu BDDK ile yaptığımız görüşmede onlara da anlattık. Burada önödeme söz konusu. Tatilden sonraya uzayan bir durum yok" açıklamasını...