02 / 05 / 2024

tatlıya bağlayalım kampanyası

tatlıya bağlayalım kampanyası

Türk Telekom ve TTNET, 31 Aralık 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilmiş ancak kuruma halen borcu olan müşterileri için düzenlediği “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını yoğun ilgi üzerine bir ay daha uzattı...

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çay üreticileri merakla ÇAYKUR yaş çay paralarının hesaplara yatırılacağı tarihi sorguluyor. Peki, ÇAYKUR çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

Migros'ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta çok sevindirecek indirimler başladı. Bu kapsamda, Migros’ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı Migros fiyat listesi...

Depremzede öğrencilere burs desteği! Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yakınlarını kaybeden ya da evi, iş yeri hasarlı olan depremzede öğrencilerin tamamına burs verileceğini açıkladı. Peki, Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Depremzedelere taşınma yardımı başladı mı? 15 bin TL taşınma yardımı hangi tarihte yatırılacak?

Depremden etkilenen bölgelerde evlerini kaybeden ya da taşınmak isteyen vatandaşlara yönelik devletin yaptığı yardım ödemelerinden biri olan taşınma yardımı, başvuru yapanların doğrudan hesaplarına yatırılıyor. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur? Taşınma yardımı ödemeleri  başladı mı?

tatlıya bağlayalım kampanyası Haberi

tatlıya bağlayalım kampanyası

31 Aralık 2013 tarihine kadar kampanyaya katılan müşterilere borçları için %100 faiz indirimi uygulanacak ve faturasız gecikme bedeli alınmayacak.


“Tatlıya Bağlayalım” kampanyası, 31 Aralık 2011 öncesinde abonelikleri iptal edilen ve kuruma halen borcu bulunan Türk Telekom ve TTNET müşterilerini kapsıyor.


Türk Telekom ve TTNET, kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerinin borçları için %100 faiz indirimi yapacak ve faturasız gecikme bedelini de talep etmeyecek.


Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarından faydalanabilecek.


Türk Telekom Hukuk Başkanı Can Esen, “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını borçları sebebi ile abonelikleri iptal edilmiş olan müşterilerinin beklentilerini değerlendirerek başlattıklarını söyledi. Esen, “İlgili müşterilerimize ödeme ve borç takibi süreçlerinde kolaylık sağlamak üzere başlattığımız “Tatlıya Bağlayalım” kampanyamız büyük bir ilgiyle karşılaştı....