06 / 05 / 2024

tav kar payları

tav kar payları

TAV Havalimanları'nın kârı yüzde 114 arttı. TAV Havalimanları'nın net kârı yılının ikinci çeyreğinde verimlilik artışının etkisi ile yüzde 114 artışla 190.9 milyon TL oldu.

Bu hafta temettü ödeyecek şirket! 22-26 Nisan 2024  temettü listesi

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler, 2023 yılı kar paylarını dağıtmaya başladı. İşte bu hafta temettü ödemesi kesinleşen 5 şirket ve temettü miktarları…

2024 Mayıs ayında temettü verecek hisseler ve tarihleri

Borsa İstanbul’da uzun dönem yatırımcısının tercihi olan temettü hisselerinde kar payları dağıtılmaya başlandı. İşte Mayıs 2024’de temettü dağıtacak 17 şirket..

Son dakika! Borsadaki şirketlerin kâr paylarına tevkifat oranı sıfırlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da işlem gören tam mükellef sermaye şirketlerinin iktisap ettikleri kendi paylarına ilişkin şekilde dağıtılmış kar payı sayılan tutarlar üzerinden alınan tevkifat sıfırlandı.

Garanti BBVA'dan duyuru yapıldı! 18 Nisan'da dağıtım başlıyor

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre: 18 Nisan'da para dağıtacak! Garanti BBVA kar paylarını dağıtmaya başlıyor. Buna göre,  1 lira nominal değerli paya ödenecek nakit kar payı 1,88 lira olarak belirlendi.

TAV’dan en az 313 milyon euro net kar

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası olan TAV Havalimanları yılın ilk dokuz ayına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. TAV, bu dönemde toplamda 60,2 milyon yolcuya hizmet verdi.

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!

Dolar, diğer para birimlerinin karşısında takındığı tavır gündemde yer alıyor. Bu durum hakkında dünyaca ünlü banka bazı tahminlerde bulundu. İşte detaylar!

Promosyon alanlar yaşadı! O baraj geçildi

Kamu çalışanları ve emeklilerin faydalandığı promosyon uygulamalarında tavan miktar 41 bin TL’yi aştı. Bankaların kar paylarından dağıttığı promosyon miktarlarında bir önceki yıla göre yüzde 40 artış oldu. İşte tüm detaylar...

Teknoloji Devi Apple da Rusya'ya Karşı Tavrını Açıkladı...

Dünya devi birçok şirket ardı ardına yaptıkları açıklamalarla Rusya'ya tavır almaya devam ediyor. Teknoloji devi Apple da Rusya'ya karşı tavrını açıkladı...

Akaryakıta dev zam mı geliyor?

Akaryakıt fiyatlarına dev zam için harekete geçildiği ileri sürüldü. Dağıtım şirketlerinin ve bayilerin kar paylarının yükseltilmesi için enerji yönetimine talepte bulunduğu belirtildi.

Bankada parası olanlar dikkat! Süre uzatıldı!

Mevduat hesabı faizleri ile kar paylarından yapılan stopaj indirimi için süre 31 Mayıs'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atakule GYO'nun ödenmiş sermayesi 263.3 milyon TL'ye çıkarılacak!

Atakule GYO'nun ödenmiş sermayenin 231 milyon TL'den 263 milyon 340 bin TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak bedelli 32 milyon 340 bin TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan izahname yayınlandı. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Emlak Konut GYO'nun ortaklarının maliki bulundukları paylarının 2020 yılı kar payı kuponları karşılığında nakden/hesaben brüt (=Net) 0,021700 TL olarak dağıtılmasına karar verildi. 

Kat karşılığı arsa payı hesaplama 2021!

Kentsel dönüşüm sürecinde olan bir bölgeden ev almak isteyenlerin, arsa paylarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Peki kat karşılığı arsa payı nasıl hesaplanıyor? İşte kat karşılığı arsa payı hesaplama 2021...

tav kar payları Haberi

tav kar payları

TAV Havalimanları, 2014 yılının ikinci çeyreğinde verimlilik artışının da etkisiyle net kârını yüzde 114 artırarak 190.9 milyon TL'ye yükseltti.


             

Şirketten KAP'a açıklanan bilanço rakamlarına göre TAV Havalimanları'nın cirosu da aynı dönemde yüzde 3 artarak 690 milyon TL oldu.

              

TAV Havalimanları'ndan gönderilen basın bültenindeki bilgilere göre ise şirketin 2014 yılının ilk yarısındaki net kârı euro cinsinden önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 60 artarak 85 milyon euro oldu.

              

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "2014'ün ilk yarısında toplam yolcu sayımız yüzde 13 büyürken, İstanbul dış hat trafiği yüzde 11 artış kaydetti. Ciromuz yüzde 3 artarken, FAVÖK'ümüz yüzde 15 artarak 183 milyon euoya ulaştı"

dedi.

   ...