18 / 05 / 2024

TAV şili yolcu karşılama

TAV şili yolcu karşılama

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

TAV’dan en az 313 milyon euro net kar

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası olan TAV Havalimanları yılın ilk dokuz ayına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. TAV, bu dönemde toplamda 60,2 milyon yolcuya hizmet verdi.

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

Kütahya Tavşanlı'da 15 milyon 804 bin TL'ye satılık arsa! 

Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme mahallesi, 1877 ada, 1 parselde yer alan arsayı 15 milyon 804 bin TL'ye icradan satıyor...

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

TAV kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı!

TAV portföyündeki en değerli varlık olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasıyla kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı. Hem yolcu sayısını hem karını artırdı, şimdi masada yurt dışındaki yeni satın almalar var...

TAV, DHMİ'den tazminat alacak!

TAV Havalimanları Holding, Atatürk Havalimanı'nın sözleşme tarihinden önce kapatılması nedeniyle DHMİ'den tazminat alacak. Şirket uğrayacağı kâr kayıplarının tazminine ilişkin resmi bilgilendirmeyi almayı bekliyor...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TAV iki şirketiyle Maskat'ta!

TAV, Umman'ın başkenti Maskat'ta yeni açılan 20 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasının yiyecek-içecek hizmetleri ile özel yolcu salonu işletmeciliğini üstlendi. 

TAV şili yolcu karşılama Haberi

TAV şili yolcu karşılama

TAV Havalimanları'nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, Şili'nin başkenti Santiago'nun ana giriş kapısı Arturo Merino Benítez Havalimanında "primeclass" markasıyla yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti vermeye başladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; bu yıl nisan ayında havalimanında iki yolcu salonunun işletmesi için açılan ihaleyi TAV  kazanmıştı. TAV, Şili'deki operasyonlarını kurduğu "Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios SA" ortaklığıyla gerçekleştiriyor. 

19,2 milyon yolcu trafiğiyle Latin Amerika'nın en yoğun yedinci havalimanı olan Şili'nin Arturo Merino Benitez Santiago Uluslararası Havalimanı ile ilgili  TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan,  "İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran şirketimizin işlettiği salonlara yenilerinin eklenmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. " dedi.

İşbulan, 15 yıllık bir deneyimle 40'tan fazla salon işleten şirketin Şili'de kurduğu Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios SA ortaklığıyla yılda 280 bin yolcuyu ağırlama, karşılama...