03 / 05 / 2024

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu Haberi

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu

Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Düğünlerinin ise 2018 yılının Nisan ayı gibi gerçekleşmesinin planlandığı açıklanan Tavukçuoğlu yaşantısını İstanbul Kadıköy‘de sürdürüyor. 

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu’nun şirketi bugüne kadar İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi civarında 100’ün üzerinde projeye imza attı.

Ayrıca geliştirdikleri inşaat teknolojileri ile estetik bir trend yakaladıklarını, Bağdat Caddesinin kendine has yeşil dokusunu korumaya özen göstererek projelerini yürüttüklerine açıklamıştır. 

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Bağdat Caddesi’nin semt haline gelmesinde öne çıkan şirketlerin başında yer alıyor.


Emir Tavukçuoğlu baba...