09 / 05 / 2024

Tay Group cezayir

Tay Group cezayir

Turizm, tekstil, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve binlerce kişiyi istihdam eden Tay Group'un patronu Mesut Toprak, yatırımlarına hız verdi.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Tay Group Cezayir'e 2.5 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Turizm, tekstil, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve binlerce kişiyi istihdam eden Tay Group'un patronu Mesut Toprak, yatırımlarına hız verdi.

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

YDA Group Park Avenue'da fiyatlar 335 bin liradan başlıyor!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından YDA Group; "Zor beğeniyorsanız çok Beğeneceksiniz" sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara'da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor...

Ankara Park Avenue YDA Group imzasıyla yükseliyor!

YDA Group; Park Avenue ile “Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz” sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara’da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor...

Nata Group, Nijerya'ya 5 bin konutluk mini şehir kuracak!

Türkiye'ye gelen Nijeryalı yetkililerin projelerini çok beğendiklerini ve kendilerinden 5 bin konutluk mini bir şehir kurmalarını istediklerini anlatan Nata Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, 'Bu projeyi tek başımıza gerçekleştireceğiz' dedi

Tay Group cezayir Haberi

Tay Group cezayir

2017’den ümitli olduğunu belirten Tay Group’un patronu Mesut Toprak yatırımlarını hızlandırdı. Cezayir’de 2.5 milyar dolara mal olacak tekstil kompleksinin yapımını sürdüren Toprak, 1 milyar dolarlık yatırmla Yalıçiftlik Bölgesi’nde Four Seasons Resort Bodrum’u yapacak


Turizm, tekstil, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve binlerce kişiyi istihdam eden Tay Group'un patronu Mesut Toprak, yatırımlarına hız verdi. Önümüzdeki yıl Cezayir'de 2.5 milyar dolarlık entegre tekstil ve konfeksiyon üretim tesisinin ilk fazını hayata geçirmeye hazırlanan Toprak, Bodrum'da da 1 milyar dolarlık otel yatırımına soyundu.


2015'te Amerikalı dünya kot devi Levis'ın Çorlu'daki yıkama merkezini satın alan ünlü işadamı, Mısır'daki ortaklıkları T&C Garment bünyesinde 2 bin 500 kişiyi istihdam ediyor. Bu yıl Türkiye'deki 20'nci yılını kutlayacak olan Fours Seasons Hotel'lerinden Bospohoros'ta buluştuğumuz Toprak ile yatırımlarını konuştuk.


1) Cezayir'deki yatırımınız nasıl...