05 / 05 / 2024

Tayfun Başkurt

Tayfun Başkurt

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Gökhan Abanoz, Tayfun Başkurt, Kadir Tolga Çağlayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?

JPMorgan, enflasyonun Şubat'ta beklentilerin üzerinde çıkmasının ardından Merkez Bankası’nın Nisan’da politika faizini yüzde 50'ye çıkaracağı tahmininde bulundu. Bakan Şimşek’in “Şu anki faiz yeterli” açıklamasından sonra, Barış Soydan, faizde kurt kapanı döneminin yeniden başladığını söyledi

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Başkurt tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Tayfun Başkurt Haberi

Tayfun Başkurt

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Gökhan Abanoz, Tayfun Başkurt, Kadir Tolga Çağlayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5. Gemi ve...