22 / 07 / 2024

Tayfun Başkurt

Tayfun Başkurt

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Gökhan Abanoz, Tayfun Başkurt, Kadir Tolga Çağlayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ'ın iki projesindeki son durumu Ali Kurt açıkladı! Dev projelerde son dakika!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşları sağlam konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'ın iki projesindeki son dakika gelişmeleri paylaşıldı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımları...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 2. etap teslimleri 8 Temmuz'da başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 2. etabın anahtar teslimlerinin 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle yüzleri güldürmeye devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımları tamamlandı. 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlara kavuşacağı projenin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri için son dakika müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda projede ön teslimlerin 23 Mayıs itibarıyla başladığını belirtti.

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?

JPMorgan, enflasyonun Şubat'ta beklentilerin üzerinde çıkmasının ardından Merkez Bankası’nın Nisan’da politika faizini yüzde 50'ye çıkaracağı tahmininde bulundu. Bakan Şimşek’in “Şu anki faiz yeterli” açıklamasından sonra, Barış Soydan, faizde kurt kapanı döneminin yeniden başladığını söyledi

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Tayfun Başkurt Haberi

Tayfun Başkurt

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Gökhan Abanoz, Tayfun Başkurt, Kadir Tolga Çağlayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5. Gemi ve...