19 / 05 / 2024

Tayfun Karataş

Tayfun Karataş

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) bin dönüm büyütülmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Tayfun Karataş Haberi

Tayfun Karataş

Protokol, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ın imzaları ile resmiyet kazandı. Buna göre Fatsa OSB’nin büyümesine engel olan su kuyuları Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile kaynak bulunan başka bir yere taşınacak.

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Bu imza ile birlikte Fatsa’daki mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin bin dönüm daha büyütülmesine önemli bir katkı sağlayacağız. OSB’nin büyütülmesi ile ilgili su kuyularının başka bir yere taşınması çok yüksek bir maliyet tutuyordu. Onu yapmış olduğumuz bir düzenlemeyle bakanlığın elini rahatlattık” dedi.

İmza töreninde ikinci konuşmayı yapan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “Fatsa Organize Sanayi Bölgesi, Ordu’nun hatta Karadeniz Bölgesi’nin...