01 / 05 / 2024

Taylan Urun

Taylan Urun

Kaskan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Urun, Kenan Moco tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Büyükçekmece, Muratçeşme Mahallesi, Morkaranfil Sokak'ta kuruldu.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Bonnie Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Bonnie Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Gao tarafından kuruldu.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kbt Otomotiv İnşaat Lojistik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kbt Otomotiv İnşaat Lojistik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taylan tarafından kuruldu.

Taylan Urun Haberi

Taylan Urun

Kaskan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Urun, Kenan Moco tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Kaskan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare  binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,    atölyeler, imalathaneler  ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,  pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,  ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...