17 / 05 / 2024

Tayvanlı YC Inox projeleri

Tayvanlı YC Inox projeleri

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

“Çip üretimine teşvik” yarışına Japonya da katılıyor!

Japonya Ticaret Bakanlığı'ndan bir yetkili Tayvanlı çip üretim devi TSMC'nin Japonya'da ikinci bir üretim tesisi kurmaya karar vermesi durumunda hükümetin mali yardım sağlamaya hazır olduğunu açıkladı.

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz!

Aynı anda 6 tost yapabilen Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi, 180 derece açılan üst gövdesi sayesinde ızgara olarak da kullanılabilir. Peki, Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi, kaç TL? İşte detaylar... 

Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Double Pan AirFryer, hava sirkülasyonu teknolojisi ile tüm gıdaları hızlı ve eşit ve pişirir. Peki, Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer en uygun nerede satılıyor, indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Beko ExpertChef alanlara, inox çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan ExpertChef Pişirici almayı düşünenlere güzel haber. Beko, 10 farklı programıyla sağlıklı ve lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alanlara 1.599 TL değerinde paslanmaz çelik çay makinesi hediye ediyor.

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

1800 Watt güç ile çalışan Fakir Temper Inox Çay Makinesi yüzde 14 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki inox çay makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Sinbo Paslanmaz Çelik Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi  maksimum 2000 Watt güç ile çalışıyor. Çay makinesi aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılıyor. Peki Sinbo çay makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Tayvanlı YC Inox projeleri Haberi

Tayvanlı YC Inox projeleri

Dünya çelik sektöründe önemli projeler hayata geçiren Tayvan menşeli YC Inox firması, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunduğu 35 bin ve 20 bin metrekarelik arazi üzerinde kuracağı fabrika yapılarının tasarım sürecini, Türkiye’de konunun en yetkin mimarlık ve tasarım ofislerinden biri olan Iglo Architects ile yürütecek.

Türkiye’de sıfırdan yapılması planlanan ilk Tayvan yatırımı olması nedeni ile farklı sektörlerde bulunan Tayvanlı firmaların da takip edildiği bu değerli yatırıma ev sahipliği yapmak ülkemiz için yeni pazarlar oluşturmak için önemli fırsatlar yaratacak. İç pazarla beraber ihracatı da hedefleyen 80 milyon dolarlık yatırımla 300 kişiye istihdam sunacak.

Tasarım süreci Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar Karoğlu ortaklığındaki Iglo Architects'in gerçekleştireceği fabrikaların birinde paslanmaz çelik boru imalatı yapılması planlanırken, “Service Center” olarak adlandırılan diğer fabrikada ise şerit ve sac levha...