15 / 05 / 2024

tbmmnin tadilatı için ne kadar ödendi

tbmmnin tadilatı için ne kadar ödendi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'ta yapılan tadilat ve düzenlemeler için toplam 1 milyon 855 bin 447,87 TL bedel ödendiğini belirtti.

Hilltown AVM için dikkat çekici karar! Önce ceza ardından plan tadilatı! 

Rönesans Holding’e ait olan ve İzmir'de yer alan Hilltown Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki izinsiz yapıları yasal hale getirmek için yaptığı imar planı değişikliği daha önce reddedilmesine rağmen yeniden Karşıyaka Belediyesi’nin gündemine getirildi.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Nidapark Küçükyalı'da 563 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'da B9, B10 ve B11 Blokta revizyona gidildi ve ticari ünite sayısı 345 ve konut sayısı 218 olacak şekilde toplam 563 adet bağımsız bölüm için Tadilat Yapı Ruhsatları alındı.

Akyurt'taki Uyanık Kütüphane açılış için gün sayıyor!

Ankara’da Akyurt Belediyesi’nin Uyanık Kütüphane projesi hayata geçiriliyor. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık;“Tadilat işlemi inşallah en kısa süre içerisinde tamamlanacak.”dedi.

Ata Demirer yeni evinin tadilatı için 100 bin TL harcadı!

Hayranları nedeniyle Bozcaada’daki evinin adresini değiştiren ünlü oyuncu Ata Demirer, yeni evini tadilat ettirmek için 100 bin lira harcadı.

İdealist GYO tadilat işleri için İdealist İnşaat ile anlaştı!

İdealist GYO Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki mevcut bağımsız bölümlerin tadilatı için İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme imzaladı.

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

2 yılda restorasyon için yapılan ödemeler meclis gündeminde!

2017-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon ve iyileştirme işleri için yapılan ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

tbmmnin tadilatı için ne kadar ödendi Haberi

tbmmnin tadilatı için ne kadar ödendi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, milletvekili sayısının anayasa değişikliğiyle 550’den 600’e çıkması sebebiyle yapılan tadilat ve düzenlemeler nedeniyle toplam 1 milyon 855 bin 447,87 TL bedel ödendiğini belirtti.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, CHP'li Özgür Özel'in soru önergesine, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'un verdiği yanıta göre, vekil sayısının yükseltilmesi sebebiyle TBMM Genel Kurulu'nda yapılan tadilatlar ise GYODER ile imzalanan protokol kapsamında KİPTAŞ'a bedelsiz olarak yaptırıldı.

Özel'in önergesine cevap veren TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, “Milletvekili sayısındaki değişiklik kapsamında yeni teşkil edilen milletvekili odalarına yapılan tadilat ve düzenlemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılmış olup 1 milyon 855 bin 447,87 lira bedel ile tamamlanmış, odaların tefrişi için mobilya ve IP telefon alımı da Devlet Malzeme Odası...